Miért van az, hogy egyes kérdésekre a legtökéletesebb válaszokat lepontozzák egyesek? Utálnák az igazságot?
Mert a neoliberalizmus legnagyobb ellensége a lokalitás.
A közösség és a legtágabban értelmezhető lokális csoportja a nemzet.Olvass bele , nézd meg és mindent megértesz!
Írások, tanulmányok - Bogár László Blogja » Bogár László
Publikálva 2007.november.19 > Bogár László. Nemzet-Program Vázlat. I. Bevezetés ... Publikálva 2007.november.17 > Bogár László. Egy lázadás anatómiája ...
www.bogarlaszlo.info/.../irasok-tanulmanyok - Tárolt változat - Hasonló
További találatok megjelenítése innen: www.bogarlaszlo.info
"Azt megfigyeltem, hogy a Politikai kérdéseknél a nemzeti érzelmű válaszokat lepontozzák"
Érdekes, szerintem a "nemzeti érzelműek" azok, akik kb. mindent lepontoznak, ami nem zsidózás, cigányozás vagy Hitler éltetése, vagy "Magyarország pusztulóban van és csak Vona mentheti meg" típusú prófécia.
Na igen, legjobb erre politikamentesen válaszolni.
Én már nem aggódom emiatt, eszméletlen, ha jön valami tök idióta válasz, az megy 100%-ra, ha meg netán egy témához esetleg egy szakértő szól hozzá, az tuti leponiotzásra kerül. Nem egy ilyet láttam, szal én aztán nem nézem a pontokat, felőlem pontoznak ahogy akarnak, egyszerűen nem érdekel. na meg tudod az igazság sokszor nem is tetszik az embereknek ........
azért, mert az emberek nem azt nézik, valóban hasznos e egy adott válasz(főleg itt, a politikában), hanem azt, hogy az imádott pártjuk ellen vagy mellett van egy válasz...
és ez kivétel nélkül igaz itt mindenkire! a balra, a jobbra, a jobbikra(mert gondolom, jobbikos vagy, ahogy én is)...és az, hogy melyik oldal válaszolói vannak jobban le, vagy felpontozva, pusztán azon a véletlenen múlik, hogy aznap melyik táborból lépett be több ember az adott kérdésbe... ez már természetes dolog, én nem lepődöm meg rajta...
Érdekes, szerintem a "nemzeti érzelműek" azok, akik kb. mindent lepontoznak,
Érdekes , jobbikos vagyok és nemzeti érzelmű!
Ezeket a kérdéseket tettem fel utoljára, ezek ugye nem kifejezetten cigány kérdések?
Nézd meg hányan válaszoltak. Nincs itt igény a valódi okok megbeszélésére.
Lehet-e a pártfinanszírozás átalakítása nélkül, hatásosan tenni a korrupció ellen?
Ha integrálni tudnánk a határon túli Magyar képviseleteket és pártokat akkor több lehetőségünk lenne az EU-ban az érdekeinket képviselni, mint politikailag mint emberjogilag mint gazdaságilag?
A Magyarok tényleg többet fogyasztanak, mint amennyit lehetne?
ilyen minimumlépéseket vársz, ha kormányra kerül "kerülne" a preferált pártod?
Érdekesség! Írok egy általános esetet. Ne bennem bízz! Ha nem hiszed, vagy csak tudni szeretnéd, nézz és számolj utána. Vajon meglepődhetsz?
Milyen koncepcióban tudna legjobban érvényesülni a 3 csapás törvény?
"Ezeket a kérdéseket tettem fel utoljára, ezek ugye nem kifejezetten cigány kérdések?"
Válaszokat lehet lepontozni, nem kérdéseket, tudtommal. Sok cigányozás és zsidózás van ugyan a kérdések között is, de mégtöbb a válaszokban. Ez pedig azért van, mert a jobbiknyikok szerint minden baj okai a zsidók és cigányok.
Egyébként bájos a mosakodásod, jobbikoskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!