Miért van az, hogy itt gyakorikérdéseken az MSZP-s válaszokat lepontozzák, és aki MSZP-s azt egyből a világ legostobább emberének kiáltják ki?
most egy iylen gyűlölködő első hozzászólóra mit pontozzak felfele?
amúgy nem csak az mszp-sekt pontozzák le. mindenki pontoz mindenkit.
pedig ha tudnád, h jobbikosként mennyi oltást és leszólást gyűlöletet kaptam. pedig a legtöbbször normálisan viselkedek és érvelek.
nagyopn sokszor lepontozzák a válaszaimat 30-40%-ra.
viszont meg kell hagyni, hogy nem mindig a politika témakörben ténykedek. És más se. Lehet, hogy valakit itt lepontoznak, de műshol több helyen meg fel.
Szerinted miért????
Azért mert szégyen, aki még mindig azokkal szimpatizál ezután a cseszett 8 év után is...
Azt hittem, amikor megláttam a kérdést, hogy az összes válasz lényegében ezt fogja takarni...mind1
Jah, és nem vagyok szélsőjobbos, sem gyűlölködő...
Bár tény, hogy a válaszok hasznosságát kellene pontozni, de itt szimpátia alapján szoktak pontozni.
Egyébként azért pontozzák lefelé az MSZP-seket, mert képtelenség, hogy létezik még olyan ember, aki úgy gondolja, hogy az MSZP jó párt és neki kellene kormányozni.
Lepontozzák az MSZP-s válaszokat, gyakran anélkül, hogy valami érdemit reagálnának rájuk. Látszik, hogy érvek helyett csak a tehetetlen butaság marad utoljára egyeseknél, és kínjukban azért rúgnak egyet az emberbe.
Mind1 lexarom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!