Miért van az, hogy itt gyakorikérdéseken az MSZP-s válaszokat lepontozzák, és aki MSZP-s azt egyből a világ legostobább emberének kiáltják ki?
Én jobboldali vagyok, de nem lenne kifogásom egy normális mszp ellen (persze, csak ellenzékben), de amíg csak a fővezér arcát cserélik le, és mögötte ugyanúgy ott van a régi csapat, és van aki még hisz nekik, addig nem tudom őket elfogadni!
Ha a Fidesz betartja az ígéreteit, akkor remélhetőleg a fél mszp-frakciónak a Kossuth tér helyett a Kozma utcában lesz a munkahelye. (ott szállást is biztosítanak)
Bár sajnos a Fidesznél is van olyan, akinek ott lenne a helye. :(
Ezért kell a Jobbik. De ha egyesek szerint az fasiszta, akkor az SNS, amelyiknek még a neve is egy fasiszta szervezetre emlékeztet, akkor az ultrafasiszta. vagy mi?
"Kedves kérdező az eltúlt 8 évben nem ebben az országban laktál, hogy ilyet kérdezel?"
Nem látod, hogy egy vérig sértett MSZP szavazó? :)
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42
Én is okkal utálom a Jobbikot . Undoritoak a gárádjukkal együtt . Kis b*ziknak öltözve mentelelnek elöször akkorát röhögtem hogy meddig sülyednek hogy az már kész :D Szánalom a köbön a Jobbik. Lesz/rom mit pattognak hogy te hol élté ... H/lyék ... itt éltem 8 éve és mostis nálam javult a helyzet ugyhogy ezeket az emberekéket sajnálni tudom .... A % om meg lesz/rom mert tudom mien emerek vannak itt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!