Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rosszabbul élünk mint 4 éve?

Rosszabbul élünk mint 4 éve?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #kampány #rosszabbul élünk mint 4 éve
2013. febr. 26. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Főleg az elmúlt két év alatt rohamosan csökken(t) az életszínvonalunk! Az árak az égben, fizetés a béka segge alatt.
2013. febr. 26. 18:34
 12/20 Dick Esmen ***** válasza:
91%
Igen.
2013. febr. 26. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen
2013. febr. 27. 11:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok a sok szemellenzős fideszesnek, hogy igyekeztek mindenkit lepontozni! Ha nincs más örömötök... :)
2013. febr. 27. 19:42
 15/20 anonim ***** válasza:
A nagy többség igen, én speciel viszont sokkal, bár az utóbbi nem (lehet) a kormány érdeme.
2013. febr. 27. 22:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha valaki rosszabbul él, mint 4éve az biztos, hogy a kormány hibája ...de ha jobban él, akkor biztos, hogy nem a kormány érdeme ...

Nem értem én ezt ... ha a lecsúszóknak joguk van hibáztatni a kormányt, akkor a kedvezményezettek miért nem ismerik el, hogy jelenlegi kormányzatban közvetve az ő munkájukat ismerik el a legjobb bérezéssel!

2013. febr. 28. 00:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Mert 4 éve még végzős egyetemista voltam a mesterképézséen, most meg jólfizető szoftverfejlesztő. Bízom benne, hogy ez akár a szocik alatt vagy akár Jobbik alatt is sikerült volna elérnem nem a Fidesz érdeme.
2013. febr. 28. 15:46
 18/20 A kérdező kommentje:

Ha valaki részegen meg be dolgozni, kirúgják és azóta nem talál munkát az nyilván nem a kormány hibája... De ha valaki pl. az egykulcsossal rosszul járt, az mégis kinek a hibája?

"jelenlegi kormányzatban közvetve az ő munkájukat ismerik el a legjobb bérezéssel!"

A KORMÁNYZAT ismeri el jó bérezéssel valakinek a munkáját?????

2013. febr. 28. 16:32
 19/20 anonim válasza:
Én speciel jobban élek mint 4 éve.Amihez semmi köze sincs a kormányzatnak! De a tapasztalat az hogy az ország jóval a 4 évvel ezelőtti szintre süllyedt!
2013. ápr. 17. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:

mint ahogy minden család rosszabbul él, aki több hitelt vesz fel, mint amennyit vissza tudna fizetni.

Így járt az állam is, csak nagyban ...

2013. ápr. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!