Szerintetek mi lesz itt jövőre a választásokon? Főleg a Jobbik és a Fidesz között?
Arról az erősödésről beszélsz, hogy az utóbbi negyed évben 1,5%-ot erősödött? Mert előtte végig csökkent. 6%-on is volt már a népszerűsége. Most kb 8. Ebből nem lesz kormány jövőre. Jól írta valaki hogy a 10%nak örülhetnek.
Amúgy Fidesz kisebbségi kormányzást várok.
Roppant jó kérdés, pont pár perce gondolkodtam ezen, miközben egy videót nézegettem a cigányproblémáról
Egy éve még én is azt mondtam hogy igen, a Fidesz fog nyerni, de már távolról sem 2/3- maddal.
Most viszont, ahogy az oktatással, cigányokkal, egészségüggyel, megélhetéssel, életszínvonallal egyre több a probléma, a középosztály kezd eltűnni, úgy gondolom a Jobbik fog nyerni.
Vagy legalábbis nagyon remélem, mert ezt az országot kipróbálta már mindenki, látszik milyen sokra vitték
Nem tudni, milyen lesz a Jobbik, lehet hogy ugyanilyen, de hátha nem...
Szerintem jövőre a Jobbik nyer
én ehhez maximálisan hozzájárulok majd
A Jobbik örüljön, ha meglesz a 10 %.
Ez nem fog menni, elmondom. ;) Ez a legkönnyebb, ilyeneket hazudni, és az emberek máris feleslegesnek érzik, hogy a Jobbikra szavazzanak.
Még 2009-ben ugyanilyen válaszok és kérdések voltak. ,,A Jobbik mit fog kezdeni az 5%-ával?" ,,Örülhetnek, ha egyáltalán bejutnak" stb. És hopp mi lett? 16,66%.
És most még több lesz. A helyzet egyre rosszabb, egyre nagyobb szükség van egy radikális pártra. Ennyi.
Ha a Fidesz kapuja felé lejt a pálya akkor ők kapnak könnyebben gólt, nem?:)
Jó, hát te így látod hogy mindenki jobbikos már, én jobban hiszek a közvéleménykutatóknak, bár saját bevallásuk szerint sem pontosak. Mostmindenki 10 alatt méri a jobbikot, egy nagy meglepetéssel is tizenegypár lesz. Reálisan ebből többet nem lehet kihozni.
Sajnos a közvéleménykutatások mindig túl alacsony arányt adnak a Jobbiknak, én ilyenkor nem értem hogy ha egyszer elzavartuk a balosokat egy kényszer Fidesz 2/3al amit csak azért kaptak hogy ne a szocik, akkor most mégis miért szavaznánk vissza rájuk?
Darth Sidious vagy Darth Vader?
És a nép pattog a kettő között mint egy hülye amnéziás ping-pong labda.
Nem tudom még mennyi kéne a népnek hogy végre ne a baloldalra szavazzanak, mert abból jó még nem sült ki.
Azt remélem hogy Jobbik többség lesz, de avval is megelégszem ha csak nem a baloldal lesz kormányon, mert azt már láttuk hogy micsoda pusztításra képesek, és ha ez megismétlődik akkor ennek az országnak annyi lesz.
Jobbikosként garantálom neked, nem fogok fáklyát ragadni, és lerohamozni a II. kerületi kuckómból a Parlamentig.
Egyetértek az előttem szólókkal, bal oldalt soha többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!