Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz itt...

Szerintetek mi lesz itt jövőre a választásokon? Főleg a Jobbik és a Fidesz között?

Figyelt kérdés
Ha még négy évig ki kell várnia a sok Jobbikosnak a választást, fel fognak lázadni. Már nagyon sokan vannak, el bírom képzelni, hogy megteszik.

2013. febr. 25. 18:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%

Arról az erősödésről beszélsz, hogy az utóbbi negyed évben 1,5%-ot erősödött? Mert előtte végig csökkent. 6%-on is volt már a népszerűsége. Most kb 8. Ebből nem lesz kormány jövőre. Jól írta valaki hogy a 10%nak örülhetnek.

Amúgy Fidesz kisebbségi kormányzást várok.

2013. febr. 25. 20:04
 12/23 Anika Indigo válasza:
40%

Roppant jó kérdés, pont pár perce gondolkodtam ezen, miközben egy videót nézegettem a cigányproblémáról

Egy éve még én is azt mondtam hogy igen, a Fidesz fog nyerni, de már távolról sem 2/3- maddal.

Most viszont, ahogy az oktatással, cigányokkal, egészségüggyel, megélhetéssel, életszínvonallal egyre több a probléma, a középosztály kezd eltűnni, úgy gondolom a Jobbik fog nyerni.

Vagy legalábbis nagyon remélem, mert ezt az országot kipróbálta már mindenki, látszik milyen sokra vitték

Nem tudni, milyen lesz a Jobbik, lehet hogy ugyanilyen, de hátha nem...

Szerintem jövőre a Jobbik nyer

én ehhez maximálisan hozzájárulok majd

2013. febr. 25. 21:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Fidesz fog nyerni, de tuti nem 2/3-dal. A Jobbik és a Fidesz is azt mondja most, hogy nem fog összeborulni a másikkal. De aztán ki tudja, hogy mi van a színfalak mögött. És ez nem is nagy gond szerintem, a politika más csak ilyen, aztán felőlem mindegy, hogy kinek az ötlete valami, csak jó legyen!
2013. febr. 25. 22:06
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy itt mindenki a régi választási rendszer szerint gondolkodik, ami igaz is lett volna. DE most már át vannak rajzolva a választási körzetek, az első helyezett túlkompenzációban részesül a parlamentben, valamint már csak egy forduló lesz. Merőben más választás elé nézünk, ahol a pálya a Fidesz kapuja felé lejt. Arról nem is beszélve, hogy nem lesz nyilvános, hogy külföldről hány szavazat érkezik, tehát egy ügyes rendszergazda majd eldönti a választás kimenetelét, ha még valakinek nem esett volna le eddig.
2013. febr. 25. 22:09
 15/23 anonim ***** válasza:
39%

A Jobbik örüljön, ha meglesz a 10 %.

Ez nem fog menni, elmondom. ;) Ez a legkönnyebb, ilyeneket hazudni, és az emberek máris feleslegesnek érzik, hogy a Jobbikra szavazzanak.

Még 2009-ben ugyanilyen válaszok és kérdések voltak. ,,A Jobbik mit fog kezdeni az 5%-ával?" ,,Örülhetnek, ha egyáltalán bejutnak" stb. És hopp mi lett? 16,66%.

És most még több lesz. A helyzet egyre rosszabb, egyre nagyobb szükség van egy radikális pártra. Ennyi.

2013. febr. 25. 22:16
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Ha a Fidesz kapuja felé lejt a pálya akkor ők kapnak könnyebben gólt, nem?:)

Jó, hát te így látod hogy mindenki jobbikos már, én jobban hiszek a közvéleménykutatóknak, bár saját bevallásuk szerint sem pontosak. Mostmindenki 10 alatt méri a jobbikot, egy nagy meglepetéssel is tizenegypár lesz. Reálisan ebből többet nem lehet kihozni.

2013. febr. 25. 22:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor lesz a szipka, ha ők is a nagy pénz bezsebelése után pont fognak szarni a népre.
2013. febr. 25. 23:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a közvéleménykutatások mindig túl alacsony arányt adnak a Jobbiknak, én ilyenkor nem értem hogy ha egyszer elzavartuk a balosokat egy kényszer Fidesz 2/3al amit csak azért kaptak hogy ne a szocik, akkor most mégis miért szavaznánk vissza rájuk?

Darth Sidious vagy Darth Vader?

És a nép pattog a kettő között mint egy hülye amnéziás ping-pong labda.

Nem tudom még mennyi kéne a népnek hogy végre ne a baloldalra szavazzanak, mert abból jó még nem sült ki.

Azt remélem hogy Jobbik többség lesz, de avval is megelégszem ha csak nem a baloldal lesz kormányon, mert azt már láttuk hogy micsoda pusztításra képesek, és ha ez megismétlődik akkor ennek az országnak annyi lesz.

2013. febr. 26. 00:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Jobbikosként garantálom neked, nem fogok fáklyát ragadni, és lerohamozni a II. kerületi kuckómból a Parlamentig.

Egyetértek az előttem szólókkal, bal oldalt soha többet!

2013. febr. 26. 02:00
 20/23 anonim ***** válasza:
62%
Egyetértek! Baloldalt soha! Inkább a jobbik vagy a fidesz kormányozzon. Vagy a kettő együtt.
2013. febr. 26. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!