Szerintetek mi lesz itt jövőre a választásokon? Főleg a Jobbik és a Fidesz között?
Sajnos nincs annyi Jobbikos, mint amennyi itt a GYK-n látszik, pedig nagy szükség lenne arra, hogy a parlamenti helyek 25-30%-át begyűjtsék.A FIDESZ valószínűleg többséget szerez, ehhez 40% is elég a választásokon, így pedig semmi nem lesz a Jobbik és FIDESZ között.
Ha nagyon elszúrják ezt az évet, akkor viszont lehet, hogy a Jobbik nélkül nem lesz többségük a parlamentben, így kénytelenek lesznek valamilyen módon együttműködni.Igazából én ebben reménykedem.
A legjobb szerintem egy 4:3:3 eloszlás lenne a Fidesz, a Jobbik és a baloldal között. Bármelyik két erő együttműködve többségben van a harmadikkal szemben, ha pedig a Fidesszel valamelyik oldal egyetért, továbbra is lehetne kétharmadozni, a Jobbik a baloldallal meg úgysem ért egyet soha. Tehát ez lenne az eddigi legkiegyensúlyozottabb parlament.
Szerintem nem is áll távol a realitástól.
A Jobbik sajnos nem fog nyerni 2014-ben , ha a jelenlegi helyzet rosszabbodik roma téren és egyéb tereken akkor 2018-ban van rá esélyük.
Az programjuk 80 százalékát támogatom.
Néha kicsit eleresztik magukat a jobbikosok , de szerintem rendben vannak.
70 éve nem volt nacionalista , hazafias , csak magyar érdekeket képviselő pártunk.
Volt már egy hazaáruló nyilas bábu , után voltak a vörös szemű bábú , volt egy hazaáruló vörös szemű MSZP és van egy kamu jobboldali pártunk.
Én is remélem, hogy változás lesz, már elegem van az elmúlt 20 évből.
A Jobbik - Vona elmondása szerint - soha nem fog koalícióba lépni a Fidesszel.
Hát a Fidesz éppen most készül az amerikai kongresszus előtt keményen nyilatkozni arról, hogy ő aztán elhatárolódik az antiszemitizmustól, amit nálunk csak a Jobbik képvisel...
Kérdés, hogy Orbán összeszövetkezne-e ezután a Jobbik-kal, ha ez kell neki a győzelemhez, de Vonát nem venné palira, mint annak idején Torgyánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!