Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz itt...

Szerintetek mi lesz itt jövőre a választásokon? Főleg a Jobbik és a Fidesz között?

Figyelt kérdés
Ha még négy évig ki kell várnia a sok Jobbikosnak a választást, fel fognak lázadni. Már nagyon sokan vannak, el bírom képzelni, hogy megteszik.

2013. febr. 25. 18:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%
Á, nem kelnének föl a fotelből.
2013. febr. 25. 18:20
 2/23 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos nincs annyi Jobbikos, mint amennyi itt a GYK-n látszik, pedig nagy szükség lenne arra, hogy a parlamenti helyek 25-30%-át begyűjtsék.A FIDESZ valószínűleg többséget szerez, ehhez 40% is elég a választásokon, így pedig semmi nem lesz a Jobbik és FIDESZ között.

Ha nagyon elszúrják ezt az évet, akkor viszont lehet, hogy a Jobbik nélkül nem lesz többségük a parlamentben, így kénytelenek lesznek valamilyen módon együttműködni.Igazából én ebben reménykedem.

2013. febr. 25. 18:22
 3/23 szántóvető ***** válasza:
73%
ha együttműködésre kényszerül a jobboldal akkor Vona Gábor miniszter lesz.Kérdés hogy melyik:belügy,pénzügy,igazságügy?
2013. febr. 25. 18:27
 4/23 anonim ***** válasza:
70%

A legjobb szerintem egy 4:3:3 eloszlás lenne a Fidesz, a Jobbik és a baloldal között. Bármelyik két erő együttműködve többségben van a harmadikkal szemben, ha pedig a Fidesszel valamelyik oldal egyetért, továbbra is lehetne kétharmadozni, a Jobbik a baloldallal meg úgysem ért egyet soha. Tehát ez lenne az eddigi legkiegyensúlyozottabb parlament.

Szerintem nem is áll távol a realitástól.

2013. febr. 25. 18:50
 5/23 anonim ***** válasza:
72%

A Jobbik sajnos nem fog nyerni 2014-ben , ha a jelenlegi helyzet rosszabbodik roma téren és egyéb tereken akkor 2018-ban van rá esélyük.

Az programjuk 80 százalékát támogatom.

Néha kicsit eleresztik magukat a jobbikosok , de szerintem rendben vannak.

70 éve nem volt nacionalista , hazafias , csak magyar érdekeket képviselő pártunk.

Volt már egy hazaáruló nyilas bábu , után voltak a vörös szemű bábú , volt egy hazaáruló vörös szemű MSZP és van egy kamu jobboldali pártunk.

2013. febr. 25. 18:53
 6/23 anonim ***** válasza:
22%
Semmi. A Fidesznek esélye sem lesz.
2013. febr. 25. 18:58
 7/23 anonim ***** válasza:
37%
A Jobbik örüljön, ha meglesz a 10 %.
2013. febr. 25. 19:26
 8/23 A kérdező kommentje:

Én is remélem, hogy változás lesz, már elegem van az elmúlt 20 évből.

A Jobbik - Vona elmondása szerint - soha nem fog koalícióba lépni a Fidesszel.

2013. febr. 25. 19:26
 9/23 anonim ***** válasza:
64%

Hát a Fidesz éppen most készül az amerikai kongresszus előtt keményen nyilatkozni arról, hogy ő aztán elhatárolódik az antiszemitizmustól, amit nálunk csak a Jobbik képvisel...

Kérdés, hogy Orbán összeszövetkezne-e ezután a Jobbik-kal, ha ez kell neki a győzelemhez, de Vonát nem venné palira, mint annak idején Torgyánt...

2013. febr. 25. 19:47
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is reménykedem a koalíciós kényszerben, mert ez borzasztó ami most megy. Mondjuk Orbánt ismerve akkor a következő négy év arról szólna, hogyan próbálja felszámolni a Jobbikot, ahogy anno a kisgazdákat. Jó lenne végre a miniszterelnökünkkel megérteni, hogy más jobboldali erők is vannak, és már régen nem egy a tábor, egy a zászló...
2013. febr. 25. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!