Liberális vagy fasiszta? Csak ez a két véglet létezik Magyarországon?
Általában mind a kettő szót a használják rám.
Egyetemista vagyok , Jobbik szimpatizáns.A baloldali emberek általában lefasisztáznak , némely ultranacionalista pedig, liberálisnak , "libsinek" tart.
Úgy gondolom hogy nem minden zsidó gonosz és "karvaj" , külön kell választani a zsidóakat és a cionistákat ,a cionisták az akiket valóban utálunk , a többi zsidó semmi bajt nem akar.
Azt gondolom hogy a homoszexuálisokat egyenlő jogok és élettársi viszony illeti meg.Viszont , házasság csak egy nő és férfi között lehetséges , ahogy az örökbefogadás is.
Szerintem , ha a nemzet érdeke úgy kívánja akkor engedélyezett az emberi ,szabadság jogok csorbítása , nem a semmibe vétele csak a csorbítása.
Véleményem szerint , a cigányokat nem kell kiirtani meg hasonló, hanem külön nekik létrehozott oktatási rendszerrel , iskolákkal átnevelni őket szigorú , radikális módszerekkel.Természetesen a ma is normálisan élő cigányok nem kerülnének a rendszerbe.
Sajnos ,ehhez az intézkedéshez ,az emberi jogok csorbítására van szükség.
A médiát jó célokra kellene használni , és jobb lenne ha állami kézben lenne.Propagandákkal segíteni , hangsúlyozni kellene a család , gyermekek fontosságát a népességöregedés érdekében, és ,összetartásra ,nacionalizmusra, egymás segítésére nevelni az embereket.
Szerintem Te ,kedves kérdezö,népoldali vagy.
Mint mi.
Nálad is ,elöbb lett hajnal...Kérdéseid és válaszaid reményt adnak egy tisztább generácio szinrelépésére.
Bövebbet:nepoldali kukac hotmail.hu/nemcom,hu/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!