Magyarországon csak három párt létezik?
Figyelt kérdés
Úgy mint: FIDESZ, MSZP, Jobbik
Csak mert bármit írok mindig beazonosítanak valamelyik szimpatizánsaként.
2010. júl. 3. 21:19
1/15 anonim válasza:
Nem is az, de miért kell az embert egy párthoz egyáltalán besorolni?
Jómagam elvettem a pártrendszert, legyen az egypárt, vagy többpárt.
2/15 anonim válasza:
igen ez egy horror
én meg mivel ultraliberális vagyok, mindjárt megkapom, hogy szdsz-es is vagyok akkor, holott sehova se tartozom, sőt utálom mindegyiket
hát hülye egy szokás, de eléggé divatba jött
4/15 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok nagy párt rajongó. De valamelyiket mindig rámaggatják. :)
2010. júl. 3. 21:29
5/15 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni. Azok jönnek csak ezzel, hogy te mocsok fideszes, jobbikos, maszopos, akiknek valós érvük nincs a kérdésben.
6/15 anonim válasza:
Tééényleg, ott van az LMP is a parlamentben. Kiment a fejemből, holnap biztos felvonulnak... Nekik, hogy hogy nincs GYIK képviselőjük???
10/15 anonim válasza:
21.55: Jéééé! Én még nem láttam ilyet a valóságban. Most már álmos vagyok, de elbeszélgetnék veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!