Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valaki soha nem talál magának párt pedig szeretne?
19 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm de még azt se vettem észre hogy egyáltalán tetszenék valakinek. Próbálkoztam már egy-két csajnál de teljes kudarc volt úgyhogy feladtam(egyenlőre). Igazából nem is tudom hogy hol tudnék ismerkedni mert társaságba ritkán járok, a suliba meg kevés csaj van, az osztályban meg egy sincs. Könnyű mondani hogy járjak társaságba de ha nincs akkor mit csináljak?
Egyre jobban aggaszt a dolog hogy örökre egyedül maradok mert még olyan csaj ismerősöm sincs akivel jóba lennék, talán 1-2 van akivel néha dumálok.
Először is.. Ne add fel a dolgot. Ha űlsz agép előtt és ide írsz, azzal nem leszel előrébb... :)
Másodszor, a legegyszerűbb tényleg a társaság lenne, de mivel nem jársz társaságba, ezért ajánlanám az internetes társkeresést. Persze ez így nem teljesen megbízható, de kezdetnek megfelel. :)
De ha találsz magadnak egy hobbit, nyelvtanulás, sport, akármi, bármi, akkor egyrészt mivel azt csinálod amit szeretsz, így ragyogni fogsz, másrészt mert ezek mind társas tevékenységek, így a ragyogásodra előbb - utóbb valaki felfigyel és belédszeret... :) ne ijedjetek meg! Nem olyan nehéz az, csak a hasonló gondolkodású embereket találjátok meg!
Én szurkolok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!