Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki soha nem talál magának párt pedig szeretne?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm de még azt se vettem észre hogy egyáltalán tetszenék valakinek. Próbálkoztam már egy-két csajnál de teljes kudarc volt úgyhogy feladtam(egyenlőre). Igazából nem is tudom hogy hol tudnék ismerkedni mert társaságba ritkán járok, a suliba meg kevés csaj van, az osztályban meg egy sincs. Könnyű mondani hogy járjak társaságba de ha nincs akkor mit csináljak?

Egyre jobban aggaszt a dolog hogy örökre egyedül maradok mert még olyan csaj ismerősöm sincs akivel jóba lennék, talán 1-2 van akivel néha dumálok.

2010. febr. 19. 22:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ne erölködj,akkor találod meg Őt,olyan mint az elhagyott dolgod,amior nem keresed akkor lesz meg!
2010. febr. 19. 22:13
 2/18 anonim ***** válasza:

üdv a klubban kolléga

21F

2010. febr. 19. 22:14
 3/18 anonim ***** válasza:
Ugyanez csak lányban. Ismerkedj neten, így találni normálisakat, kár, hogy mindenki 200km re lakik. :S
2010. febr. 19. 22:21
 4/18 anonim ***** válasza:

Először is.. Ne add fel a dolgot. Ha űlsz agép előtt és ide írsz, azzal nem leszel előrébb... :)

Másodszor, a legegyszerűbb tényleg a társaság lenne, de mivel nem jársz társaságba, ezért ajánlanám az internetes társkeresést. Persze ez így nem teljesen megbízható, de kezdetnek megfelel. :)

2010. febr. 19. 22:21
 5/18 A kérdező kommentje:
Internetes társkereséssel az a gond hogy a jó csajok már le vannak foglalva és nem hiszem h 200 emberből majd pont rám figyelnek, a másik gond hogy általában messze laknak én meg távkapcsolatot nem szeretnék.
2010. febr. 19. 22:24
 6/18 A kérdező kommentje:
Amúgy kösz hogy írtatok
2010. febr. 19. 22:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Persze, megértem :) Távkapcsolatba nem is szabad belemenni. :) Ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy ismerkedni, még ha csak baráti szinten is nagyon jól lehet neten, akár közel akár messze lakik. Majd lehet, hogy az egyik barátból több lesz... Egyébként a "jó csajok"nak is vége lesz egyszer akapcsolatuknak... Türelem, és kitartás :)
2010. febr. 19. 22:34
 8/18 anonim ***** válasza:

De ha találsz magadnak egy hobbit, nyelvtanulás, sport, akármi, bármi, akkor egyrészt mivel azt csinálod amit szeretsz, így ragyogni fogsz, másrészt mert ezek mind társas tevékenységek, így a ragyogásodra előbb - utóbb valaki felfigyel és belédszeret... :) ne ijedjetek meg! Nem olyan nehéz az, csak a hasonló gondolkodású embereket találjátok meg!

Én szurkolok! ;)

2010. febr. 19. 22:36
 9/18 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban!
2010. febr. 19. 23:02
 10/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólásnak nem sok értelme volt
2010. febr. 19. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!