Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki soha nem talál magának párt pedig szeretne?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm de még azt se vettem észre hogy egyáltalán tetszenék valakinek. Próbálkoztam már egy-két csajnál de teljes kudarc volt úgyhogy feladtam(egyenlőre). Igazából nem is tudom hogy hol tudnék ismerkedni mert társaságba ritkán járok, a suliba meg kevés csaj van, az osztályban meg egy sincs. Könnyű mondani hogy járjak társaságba de ha nincs akkor mit csináljak?

Egyre jobban aggaszt a dolog hogy örökre egyedül maradok mert még olyan csaj ismerősöm sincs akivel jóba lennék, talán 1-2 van akivel néha dumálok.

2010. febr. 19. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem volt.
2010. febr. 19. 23:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs baj a távkapcsolattal, ha van pénzed és rugalmas munkabeosztásod. Bár így, hogy iskolás vagy, így tényleg nem egyszerű. A társkeresőn meg a különféle közösségi portálokon levő foglalt lányok meg sokszor hagynak kiskaput... Pl nem látható a kapcsolati állapotuk. Amíg egyedülállóak, addig ország-világ láthatja, de mihelyst lesz valakijük, nem teszik ki, hogy "kapcsolatban", hanem csak titkos... Egyik oldalról köcsögség, a te szempontodból meg jó. Néha-néha ráírhatsz az ilyenekre is, max elküld a fenébe, abban meg megedződsz.:D
2010. febr. 20. 07:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Én több, mint tíz évvel idősebb férfi vagyok, nekem sem sikerül. Te viszont fiatal vagy, bármikor összejöhet még, nem késtél le.

Írtad, hogy van 1-2 csaj ismerősöd, akivel dumálni szoktál. Az ő ismeretségi vagy baráti körükben nincs esetleg olyan lány, aki meg fiút keres? Szerintem ne szégyelld a segítségüket kérni, ha ők ebben partnerek.

Sok sikert!

2010. febr. 20. 09:08
 14/18 anonim válasza:
sose add fel....en is igy gondoltam...:P....egeszen addig a napig amig veletelnul belebotlottam eletem szerelmebe az utcan.........:)....es mindez mar 3 eve tortent:)
2010. febr. 20. 09:27
 15/18 anonim válasza:
legy turelmes....par eve en is ezt gondoltam de ugymond szembe jott velem a szerelem az utcan.....es ennek mar tobb mint 3 eve...:)
2010. febr. 20. 09:47
 16/18 anonim ***** válasza:
hanyan vagyunk mar a klubban errol az oldarol ? 21f
2010. jún. 5. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Csatlakozom én is.

32/F

2010. jún. 6. 06:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozok annak ellenére, hogy már régi a kérdés.
2012. márc. 26. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!