Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szolnokon az izrael-magyar...

Szolnokon az izrael-magyar kosárlabdamérközésen betiltották a magyar zászlót, ehez mit szóltok?

Figyelt kérdés
Azonkivül meg titkos ügynökök pásztázták a padsorokat,a stadiontól nem messze rohamrendörök állomásoztak.Normális ? Ebben az országban már majdnem semmin sem csodálkozom vagy háborodok fel de ez minden képzeletet felülmúl.A médiák persze kussolnak mint mindíg amikor u.n. kényes témák vannak érintve.
2013. febr. 23. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Voltam már kosármeccsen vendégszurkolóként Szolnokon, bevittem magammal drapit, konfettit, hátizsákot, két db kétliteres, vízzel teli műanyagpalackot (meleg volt én meg szomjas típus vagyok) és a biztonsági őrök gond nélkül beengedtek, megmutattam nekik.

Én ellenfélként mentem, mégis különbül bántak velem, mint most a sajátjaikkal.

NOOOOOORMÁLIS??????

Miért hagyjátok ezt szolnokiak?

Megjegyzem ami nálunk Pécsen volt a PEAC vs PINKK kosárlabda "házi rangadón", az is megérne egy misét. Ahol a biztonsági őrök a pécsi szurkolókat "védik" a pécsi szurkolóktól, vagyis a pécsi szurkolókat zaklatják, nehogy nekimenjenek egymásnak: pécsiek a pécsieknek.

Ez a skizoid állapot vetekszik a szolnokival.

2013. febr. 23. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
2013. febr. 24. 06:55
 13/21 anonim ***** válasza:

tegnap 19:33

Azért nem mindegy az előbbi szimbólum és a hírhedt kereszt nem ugyan azt jelenti Izraelnek!

2013. febr. 24. 06:58
 14/21 anonim ***** válasza:

"Azonkivül meg titkos ügynökök pásztázták a padsorokat"

Ez rólad mindent elmond, egy beteges rettegő vagy. Én úgy hallottam, hogy izraeli vadászgépek vigyázták a csarnok légterét!!!

2013. febr. 24. 17:55
 15/21 A kérdező kommentje:
NEKEM nincs okom rettegni ,és neked? Gonodolom azok retteghetnek akiknek már egy zászló is szúrja a szemét,és kénytelenek titkos ügynökökkel vértezni fel magukat,valamint rohamrendörök védelmét kérni egy szimpla kosárlabda mérközés miatt.Akinek nincs mondanivalója az kuss.
2013. febr. 24. 19:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
miért lettek volna titkosügynökök? és honnan tudod, hogy voltak egyáltalán? hiszen "titkosak" vagy mi a szösz
2013. febr. 24. 19:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Ezek olyan idióták voltak hogy messziröl fel lehetett öket ismerni mint a BkV ellenöröket.
2013. febr. 24. 23:10
 18/21 anonim ***** válasza:
vagy az UEFA a magyar-izraelen
2013. febr. 25. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Simán rendőrök,csak azonosító nélkűl.Nem ismerős valahonnan?
2013. febr. 25. 13:42
 20/21 A kérdező kommentje:
De.Sajnos igen.Milyen népség az akinek így kell rettegnie,ha kiteszi a lábát a határain kivülre.??
2013. febr. 25. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!