Szolnokon az izrael-magyar kosárlabdamérközésen betiltották a magyar zászlót, ehez mit szóltok?
Voltam már kosármeccsen vendégszurkolóként Szolnokon, bevittem magammal drapit, konfettit, hátizsákot, két db kétliteres, vízzel teli műanyagpalackot (meleg volt én meg szomjas típus vagyok) és a biztonsági őrök gond nélkül beengedtek, megmutattam nekik.
Én ellenfélként mentem, mégis különbül bántak velem, mint most a sajátjaikkal.
NOOOOOORMÁLIS??????
Miért hagyjátok ezt szolnokiak?
Megjegyzem ami nálunk Pécsen volt a PEAC vs PINKK kosárlabda "házi rangadón", az is megérne egy misét. Ahol a biztonsági őrök a pécsi szurkolókat "védik" a pécsi szurkolóktól, vagyis a pécsi szurkolókat zaklatják, nehogy nekimenjenek egymásnak: pécsiek a pécsieknek.
Ez a skizoid állapot vetekszik a szolnokival.
tegnap 19:33
Azért nem mindegy az előbbi szimbólum és a hírhedt kereszt nem ugyan azt jelenti Izraelnek!
"Azonkivül meg titkos ügynökök pásztázták a padsorokat"
Ez rólad mindent elmond, egy beteges rettegő vagy. Én úgy hallottam, hogy izraeli vadászgépek vigyázták a csarnok légterét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!