Pénzért árulják a magyar állampolgárságot?
Ilyen minden országban van.
Ha befektetsz minimum 1 millió dollárt az USA területére akkor kapsz letelepedési engedélyt és ebben az esetben 3 év után állampolgárságot.
" Hanem arról, hogy ha 100% orosz vagy, de fizetsz egy orosz/ukrán cégnek akkor azok szereznek neked hamis igazolást arról hogy van magyar leszármazottad és elintéznek mindent helyetted "
Lol. Akkor én vagyok hülye, mert nem olvastam el linket, viszont így egyértelmű, hogy sík hülye volt aki írta. :D
Jóember, minek fizetne pénzt bárki, hogy kamu igazolást kapjon a magyar felmenőkről és így kapjon állampolgárságot ha pénzért is megveheti!!! Persze a törvénytervezet után ment a hápogás, hogy "de ez nem az, nem úgy, izé", de ez volt a lényege. Jön X, fizet Y ezer eurót, ó bocsánat "befektet" és hoppá.
Utolso itt tevedsz.Bekeftetni ha jol tudom allamkotvenybe kell kb 250 ezer eurot es ha cirka 2 ezer-ert adnak hamis papirt hamis felmenokrol es igy megszerezheted az allampolgarsagot nem is rosz uzlet igaz? Gondolom erre ertette a cikkiro es ezt kerdezi a kerdezo.
Igen kerdezo bunozok mindenut vannak es mindenbol probalnak penzt csinalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!