A tegnapi Orbán beszéd úgy érzem, hogy egy kicsit elszakadt a a valóságtól. A valóság is ennyire rózsás lehet majd?
Nagyjából nálam is ez a tendencia ment le:
2006. 150 000 Ft
2008. 120 000 Ft
2009. 80 000 Ft
2011. 60 000 Ft
2012. 47 000 Ft
20 éve semmi se változott ebben az országban!
Az 1-hez: Végignéztem,és szerintem eddigi egyik legáltalánosabb beszéde volt,elég csalódott voltam utána.
Hozzáteszem senkit nem akarok provokálni,főleg a jobboldalt nem,csak "dezsavü" érzésem lett utána,meg egy kis "lila köd".
Egyszerűen nem volt jó a beszéde,ennyi.
Ha már románok szóba kerültek csak nehogy úgy járjunk mint a Csautsescu-rendszer,egy fillér külföldi adósságuk már nem volt a végén,de a lakosság gyakorlatilag nyomorgott,és mindenkinek a zsebe üres volt.Én már megértem ilyet,úgyhogy ezzel nem árt vigyázni.
Az utolsóhoz csak annyit sokunknak csökkent mér a fizetése az utóbbi időben,úgyhogy ez nem annyira hihetetlen.Az enyém is!!
"...egy kicsit elszakadt a a valóságtól."
Nem kicsit, nagyon.
"2009-ben 120000 Ft volt a nettóm
2013-ban 49000 "
Gondolom maga a nagy Orbán személyesen rúgott ki, mert egy másik párt tagja voltál.
Lassan már annak is örülni kell,hogy nem rúgják ki a dolgozót.Úgyhogy a csökkenő reálbérek ténye nagyon is igaz.
De nem baj a legfontosabb,hogy a nyugdíjasok mindíg többet kell hogy kapjanak.
Kell nekik a hetedik pár csizmára is,igaz a fiatalnak már lassan egy sincs.!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!