A cigányok mért hívják a magyarokat parasztnak?
14:22 "Nah halljam miért néztek le minket?"
A válaszom:
- nem dolgoztok
- segélyekből éltek, amit az adófizető dolgozó emberek fizetnek
- nem lehet melletettek elmenni az utcán szívbaj nélkül, ki tudja mikor köptök le vagy loptok meg
- haszontalanok vagytok és büdösek
- felelőtlenül szaporodtok
- lenézitek a jóravaló embereket, akik titeket tartanak el
- és még sorolhatnám....
ma 17:16-es:
kicsit el vagy tévedve. Ezt én kérdeztem a cigány(ok)tól, hogy ők miért néznek le minket magyarokat(szerintük parasztokat)
Akkor bocsi, félreértettem... de akkor is ez a véleményem róluk!
Még ők néznek le minket? Amikor még helyesen írni se tudnak annyira tudatlanok?
A véleményem ez és amit leírtam és nem is fog változni.
semmi gond.
Hát helyesen írni a mai generáció nem nagyon tud függetlenül az etnikumtól mondjuk, de ez persze nem változtat a tényeken.
Volt egy kérdés amit azóta törölt a kérdezője(megpróbált megfenyegetni, hogy tudja az IP címemet és nemsoká találkozunk, stb, ezek után én gyak kiröhögtem, ezért(is) törölte a kérdést:))
és ott szólt be egy cigány, hogy bárcsak eltűnnénk a föld színéről. De kérdem én, akkor miből fognak élni? Mert földet nem művelnek majd az tuti.
Én azt mondom, hogy adni kellene nekik egy saját országot, ahol csak ők élnének. Maguknak kellene felépíteni a házukat, ételt termelni a földeken, társadalmi hierarchiát kialakítnai, parlamentet alapítani. Nem adnék nekik 100 évet és úgy kihalnának a föld szinéről hogy csak na!
Tartsák el magukat, ne mi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!