Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy az ELTE BTK-n a HÖK listázta a gólyákat világnézetük, pártszimpátiájuk, származásuk és vallásuk alapján? Ki rendelte ezt meg?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 19. 10:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ha igaz, akkor elítélendő, én azt várom, hogy az érintett személyek megszólaljanak az ügyben. Egy két HÖK-öst nem ártana meginterjúvolni. Amennyiben fennáll a személyes adattal való visszaélés, akkor jogi lépésekre van szükség, de ártatlanul ne vádoljunk senkit. Egyébként a büntetőjogban ismert az ártatlanság vélelme, a sajtóban viszont nem, szóval ezt nem kérheti számon senki a médiától.
2013. febr. 20. 23:30
 22/30 anonim ***** válasza:
Itt vagyok 2009-es hallgatóként, és ahogy olvasom a listát, valóban az van benne, amit akkor írtam viccként. Szerencsére közösségi oldalakon akkor sem voltam fenn, gólyatáborba pedig nem tudtam menni, így rólam nem készült jegyzet. Ellenben jópár csoporttársamról igen, amik tényleg teljesen rájuk illenek.
2013. febr. 23. 00:48
 23/30 anonim ***** válasza:

"személyes adattal való visszaélés"

Megnézték az illető iwiwjét, és annak alapján írtak egymásnak valamit: jó a segge, milyen zenét hallgat, liberális klubok, vallásosság stb. Marhaság ebből ügyet csinálni. Azok követtek el személyes adattal való visszaélést, akik nyilvánosságra hozták a listát. Ők viszont már nem a HÖK-ösök voltak...

2013. febr. 23. 08:47
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem csak az iwiwje, hanem az alapján állították össze, amit a gúlyatáborban írt magáról (melyik párt szimpatizánsa stb). És az egyiknél szerepel is: 'tuti nem kap kolit'. Vagy azt az egy mondatot biztos utólag írták oda?
2013. febr. 23. 11:56
 25/30 anonim ***** válasza:

"tuti nem kap kolit"

Ilyen mondat nincs.

2013. febr. 23. 14:11
 26/30 anonim ***** válasza:
Igazad van, az előbb nem kerestem rá, csak emlékezetből írtam, a pontos mondat így szól: 'koliba nem vesszük fel'. De persze köss csak bele a részletekbe, tipikus hozzáállás.
2013. febr. 23. 14:19
 27/30 anonim ***** válasza:

"'koliba nem vesszük fel'"

jaj. mert álláskeresésnél nem pofára veszik fel az embereket.. egy munka elutasítása meg komolyabb mint az. a fejvadászok, HR-esek is ilyen listákkal dolgoznak, kiszórják azokat, akik nem szimpatikusak, véleményt alkotnak látatlanban stb.

2013. febr. 23. 16:21
 28/30 anonim ***** válasza:
kispalikee, ez a jelentéktelen hülyeség téged, a politikailag elkötelezettet felháborít, engem, a függetlent hidegen hagy. Nem vagyunk egyformák.
2013. febr. 23. 17:21
 29/30 anonim ***** válasza:

"koliba nem vesszük fel"

Ezzel a mondattal két probléma van. Egyrészt az Eltén nem a BTK HÖK intézi a kollégiumi felvételit, másrészt amikor augusztusban az emberek mennek gólyatáborba, addigra már rég eldől, hogy ki kap kollégiumi férőhelyet és melyik kollégiumba lesz beosztva szeptembertől. Van is egy olyan állandó programja a gólyatábornak, hogy a koliba felvett gólyák hallanak egy tájékoztatót a leendő lakóhelyükről és beszélgethetnek az adott kollégiumban lakó felsőévesekkel.

2013. febr. 23. 22:09
 30/30 anonim ***** válasza:

29-es

És már ez az apró tény is megkérdőjelezi az egésznek a hitelességét.

2013. febr. 23. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!