"Írta valaki itt, hogy neokommunista. Azt hogyan lehet felismerni?"
Sértegeti a jobboldaliakat, szőrszál hasogatóan kielemzi a hibáit, megpróbál áttéríteni mint valami Jehova tanúja, és általában a válaszai százaléka a nullával konvergál. Ész érveket kap amit figyelmen kívül hagy, helyette a maga ideológiáját sulykolja. Most pedig játszunk olyat hogy ismerj magadra. Olvasd el azt amit válaszoltál.
21-es!
Igazad van, magamra ismertem. Elnézésedet kérem!
Szerintem több oka is van ennek.
1. A fiatalok körében a Jobbik népszerűbb, és a fiatalok körében több az internetező is.
2. A Jobbikosok sokkal aktívabb szavazók, több időt töltenek azzal, hogy kommenteljenek, és terjesszék az általuk fontosnak tartott igét.
"Én a jobbikost egyből kiszúrom. Hogyan? Nem tud észérvvel reagálni az érveidre, csak sérteget, meg lekommunistáz, meg a "magyar" szót mindig nagybetűvel írja. (ami ugyebár helytelen, mert ha melléknévként használjuk, akkor a nagy magyar helyesírás szerint is kis betűvel kell írni) A "neokommunista"? Észérveket hoz fel, amit a nagyokosok lepontoznak, de érdemben nem tudnak rá reagálni..."
Ezt szépen meg lehet fordítani a híthű szoclibekre, és bizony pászol is elég szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!