Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ilyen eszméletlen...

Miért van ilyen eszméletlen sok JOBBIK-os az oldalon?

Figyelt kérdés

2013. febr. 16. 22:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Azért, hogy fenntartsák az egyensúlyt a sok zsidóval.
2013. febr. 16. 22:39
 12/25 Mirk ***** válasza:
62%

Én azt nem tudom, miért kell Politika kategória az oldalra.

Az eddigi válaszok egyvelege undorítóbb, mint az Ezotéria és a Vallás kategória egyhavi termése.

A hányinger kerülget amikor meglátom, hogy az emberek a politika miatt szidják a másikat. Tisztára mint az ősemberek. 0 ész csak fröcsögés és agresszió. Mindenki azt hiszi, hogy tudja a tutit és mindenki más hülye. Szánalmas.

2013. febr. 16. 22:41
 13/25 anonim ***** válasza:
47%
mirk te aztán meg tudod, ugye, azt hiszed te vagy a nagyokos, aki mindenkinél jobb?
2013. febr. 16. 22:44
 14/25 anonim ***** válasza:
62%

Miért van ilyen eszméletlen sok JOBBIK-os az oldalon?

Tán nem tetszik? Vagy a demokrácia és a szólásszabadság rájuk nem vonatkozik, nekik nincs joguk itt lenni?

2013. febr. 16. 23:07
 15/25 anonim ***** válasza:
53%
Nagyjából ugyan azok járnak fel az oldalra. A magyar társadalom is nagyjából ugyan az. Nem csak az oldalon a társadalomban is eszméletlen sok a Jobbikos. De ilyen kormányzással mit vártál? Rossz az egész ahogy van. A népnek radikális változásra van szüksége. Na meg a cigánykérdés is fokozz a problémát stb stb stb. Senki nem csinál semmit. Ezért ilyen eszméletlen sok a Jobbikos, és nem csak itt. Nem minden Jobbikos gyakorizik, csak ahogy a külvilágban is nőnek, úgy itt is.
2013. febr. 16. 23:46
 16/25 anonim ***** válasza:
40%

De én meg viszont már joggal kérdezhetném azt hogy miért van ilyen sok hülye az oldalon akinek megmondták világosan, hogy statisztikákat hamisítottak, üres papírokkal sétálgattak a parlamentbe, átverték és mégis azt a pártot preferálja?:)

Előző voltam

2013. febr. 16. 23:51
 17/25 anonim ***** válasza:
66%

Jogos a kérdésed :D

Miért van ennyi balliberális az oldalon ?

2013. febr. 16. 23:53
 18/25 anonim ***** válasza:
8%
Írta valaki itt, hogy neokommunista. Azt hogyan lehet felismerni? Én a jobbikost egyből kiszúrom. Hogyan? Nem tud észérvvel reagálni az érveidre, csak sérteget, meg lekommunistáz, meg a "magyar" szót mindig nagybetűvel írja. (ami ugyebár helytelen, mert ha melléknévként használjuk, akkor a nagy magyar helyesírás szerint is kis betűvel kell írni) A "neokommunista"? Észérveket hoz fel, amit a nagyokosok lepontoznak, de érdemben nem tudnak rá reagálni... Ennyi. Jöhet a lepontozás...
2013. febr. 17. 13:13
 19/25 anonim ***** válasza:
61%

a neokommunistát jól fel lehet ismerni pl. benned is, akit zavar ha a magyart nagy n-nel írják, ilyen egy nemzetgyűlölő neokádárista, aki ma liberálisnak hazudja magát!

én fideszes vagyok, nem jobbikos, de a felfogásotok fideszesként is felháborítóak ezek a dolgok! ahogy Kövér László mondta a baloldal mindig ráront a nemzetére, mert internacioanilista!

2013. febr. 17. 13:20
 20/25 anonim ***** válasza:
19-es a legjobb példa 18-as hozzászólásomra...
2013. febr. 17. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!