Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Folyik aláírásgyűjtés jelenleg...

Folyik aláírásgyűjtés jelenleg Magyarországon a marihuána-legalizálás népszavazásra bocsátásáról?

Figyelt kérdés
Tudom, a Kendermag Egyesület évek óta lobbizik, hogy legalizálják nálunk a marihuánát. Van-e ennek már a fönti kérdéskört kimerítő megnyilvánulása?

2013. febr. 15. 10:26
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
4%

Az aláírásgyűjtők biztos unatkozó pesti újgazdag zsúrfiúk, akiknek a drogozás a legnagyobb problémája.

A közösségért is tenni kéne valamit!

Ennyi energiával pl. kilakoltatások ellen is lehetne aláírást gyűjteni.

2013. márc. 4. 14:03
 32/56 anonim ***** válasza:
0%
igen, utolsó igazad van, de a komcsi liberálisoknak a normális magyar emberek nem számítanak, ezért foglalkoznak ilyen beteg dolgokkal, mint a drogozás jóhírének terjesztése!
2013. márc. 4. 14:10
 33/56 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem mész és fogadod be sorra a hajléktalanokat? Attól hogy beírsz ide egy ilyen kétszínű baromságot, még nem vagy jobb ember semmivel mint egy THC fogyasztó, akit mellesleg én nem állítanák be tipikus drogfogyasztónak. A heroinista, az alkoholista NA AZ DROGOS! Aki megiszik 3-4-5-6 feles Pelle szilva páleszt hétvégén, AZ NEM ALKOHOLISTA, aki elszív hétvégén egy jointot az nem drogos! Aki nem tud reggel kávé nélkül életre kelni, na az drogos. Aki sóvárog a munkahelyén egy cigiért, na az drogos.

Olvastam 1-2 tanulmányt amely a káros hatásairól szól, eleinte ilyesztő volt a legtöbb, viszont a legtöbbnél előjött az a baromság, hogy aki füvezik annak alkohol problémáji vannak és nikotinfüggő és egyéb baromságok, ami után ki is nyomtam a legtöbb ilyen cikket, a szememben blikk szintű a dolog így.

A fiatalok többsége jelenleg legalizálná, mivel értelmes ok NINCS a tiltására. Ha tudsz akkor ozd meg velem. Sajnos ez is egy olyan dolog ami hozzátesz ahoz hogy egy fiatal inkább kimenjen hollandiába dolgozni, vagy Ausztriába. Vagy máshová, ahol kevésbé maradiak az emberek.

Illegális jelenleg egy olyan szer ami ISZONYAT!!! nagy pénzt hoz a maffiának, de igazából nem ártalmasabb mint a legtöbb vény nélküli gyógyszer.

Ez az egész nekem az alkohol tilalomhoz hasonlít.

http://www.youtube.com/watch?v=fvN7fKmCoXA Amerikai drogdealer mindennapjai, végén mondja mennyi pénzt hoz a cucc.

http://www.youtube.com/watch?v=GMkxNb6WXes Videó ami szerint gyógyítja a rákot.

2013. márc. 4. 19:42
 34/56 anonim ***** válasza:

www.daath.hu/incoming/sipos_laszlo-quo_vadis_cannabis.pdf érdemes átolvasni a 18-19, 30-38 oldalakat.

Tényleg semmi okot nem látok arra, hogy aki szeretné akár élvezeti, akár a gyógyhatásai reményében használni ezt a szert, annak miért kell a maffiát iszonyatos pénzekkel támogatnia. Az hogy egy kicsi növény, ami akkora helyen nő mint a kukorica, 200-300 ezer forintot hozhat annak aki leszedi, és még 100-200 ezret annak aki továbbadja, felfoghatatlan.

2013. márc. 4. 21:23
 35/56 anonim ***** válasza:
liberálkomcsi vagy!
2013. márc. 4. 21:28
 36/56 anonim ***** válasza:
0%

Az bizony függő, akinek annyira szüksége van szerre, annyira sóvárog rá, hogy még képes aláírást is gyűjteni a legalizálásáért.

Aki nem függő max megrándítja a vállát és kész.

Aki függő, az kézzel lábbal tiltakozik és körömszakadtáig ragaszkodik a marihuánához.

Itt bukott meg a logika, miszerint nem okoz függőséget.

Én max akkor gyűjtenék aláírást, ha betiltanák az édesvizet, mert víz nélkül nincs élet.

Kábszer nélkül viszont van. Bármennyire is meglepő.

2013. márc. 4. 21:57
 37/56 anonim ***** válasza:

"Ez az egész nekem az alkohol tilalomhoz hasonlít."

Mond neked valamit az a szó: ópiumháború?

2013. márc. 4. 22:00
 38/56 anonim ***** válasza:

Verem a fejem a falba. Életemben nem dohányoztam vagy szívtam cannabist, viszont nem látok értelmes érveket egyik tiltása mellett sem. Bár a nikotin erős függőséget okoz, felőlem szívja aki akarja, a kormány által bevezetett beltéri használatának tiltása után nem jelent rám különösebb veszélyt.

Nem bánnám ha a hozzám tartozna egy olyan szer amitől a stresszes hétköznapok után lazíthatnék, ha hányingerem/tengeribetegségem van csak nyelnék pár cseppet az olaj kivonatából, ha fájna a fogam és nem szeretnék Paracetamol -t beszedni vagy más, ennél sokkal durvább mellékhatású gyógyszereket, akkor igenis nyugodtan nyúlhassak legálisan a cannabis után ami kint termett a kertben vagy egy vállakozó üvegházában, és nem egy penészes csempészett silány cucchoz amivel a maffiát pénzeltem.

Érdekes, sem az alkohol iránt, sem a koffein után nem alakult ki bennem függőség. Pedig a társadalom által elfogadottan lehetnék függője egy, a cannabisnál sokkal addiktívabb szernek.

Ópiumhoz miért hasonlítod a cannabist? Nem hallottam még az ópium háborúról, de utána olvastam: "Egyes indokínai országok az állami bevételük nagy részét az ópium-kereskedelemből nyerték. A környező országok is kihasználták az ópium nyújtotta lehetőségeket, ahol nem termelték azt, ott óriási adóval sújtották a kereskedelmet, máshol a feldolgozás révén tettek szert hatalmas pénzösszegekre."

Ha cannabissal helyettesíted az ópiumot, és beleteszed a maffiát akkor is megállná a helyét ez a mondat.

"Az ópium importjának nyilvánvalóan katasztrofális egészségügyi és gazdasági következményei miatt 1839 márciusában Kína betiltotta az ópiumimportot" A cannabisnál ezek a katarsztrofális egészségügyi dolgok nem léteznek, a gazdasági következményeiről annyit hogy nehéz egy növényből amit bárki termelhet monopóliumot létrehozni.

2013. márc. 4. 23:36
 39/56 anonim ***** válasza:
2013. márc. 5. 01:08
 40/56 anonim ***** válasza:

Mit kezdjek ezzel? Nagyon lenyűgöző beszéd, a müanyag poharas illusztráció is nagyszerű.

Pár dolog ami szerintem jobban rohasztja a személyiséget:

-állami iskolák

-Mónika és egyéb kultúrált tv adások, VV újabb prostija akit egy ország néz 12-es karikával stb

-Gyakori kérdések szex témaköre

Csak a gyengék kenik a szerencsétlenségüket a fűre, Csernus pl évekig heroinozott(szúrta), amit szerintem te is belátsz hogy durvább cucc mint a fű, és mégis aránylag normális ember.

Napi fél liter sőrtől sem rohad el az ember személyisége, ahogy heti 1-2 jointtól sem. Kis mértékben orvosság, nagy mértékben méreg. Akinek az az életcélja hogy elmenjen és leigya magát az egy szerencsétlen alkesz, akinek az hogy betépve szarja el a napjait az egy lecsúszott junkie. Nem kell ezt túlbonyolítani, ne a szélsőségeket nézzük.

2013. márc. 5. 02:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!