Mikor lehet magyarországon olyan jóét, mint nyugaton?
Azt hiszem, a tévedésed abban van, hogy kevered a célt a lehetőséggel. Nem azért csatlakoztunk ezekhez a szervezetekhez, hogy jólétet adjon nekünk. Azért csatlakoztunk, hogy megadja a lehetőséget a felzárkózásra. Már ha akarjuk, és meg is tesszük. Mostanában éppen azt teszik szóvá, hogy mi a fenének léptünk be, ha nem akarunk felzárkózni.
A közös piac nem azt jelenti, hogy mindent megkapunk, hanem hogy mindent megteremthetünk magunknak.
Attól függ mennyire nyugaton. Portugáliát (nagyon nyugat) 10-20 éven belül utolérhetjük, Németországot, Ausztriát, Svájcot sosem fogjuk utolérni.
És a politikai, gazdasági unió sosem jelent azonos fejlettséget. Még a kis Magyarországon is hatalmas különbségek vannak például Közép-Magyarország és Szabolcs vagy Békés megye között.
én eddig úgy tudtam, hogy svájc nem tagja az úniónak, de mindegy
azért csatlakoztunk, hogy lehetőségünk legyen felzárkozni a "nyugatho"
a "nyugat" ezt azért engedte, hogy piacot szerezzenek a saját vállalatainak
és a kettő csoport közül az utóbbi az erősebb, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!