Kire szavazzak 2014-ben?
Sajnos a mostani parlamenti tagok közül egyik politikus sem megbízható,mindegyik csak a saját zsebét és a rokonai zsebét igyekszik megtölteni!
Alig várom már amikor megkezdődik a versengés a hatalomért,nézem a TV-t és halálra röhögöm magamat,hogy melyik politikus hazudik nagyobbat és persze hihetőbben.
Amelyiknek a kamuját beveszik az emberek az lesz a király!
Undorító!!
Szavazzatok Kásler Árpádra!
A többi nagy átverés!
Élőlánc Magyarország párta kell szavazni annak aki igazi rendszerváltást akar értelmes jelöltekkel.
Az ő listájukon indul Angyán is.
Pár videó a jelöltekről:
http://www.youtube.com/watch?v=FC60gUb0yfM
Én is ezen hezitálok mostanában, hogy kire szavazzak. Első szavazásom, és nem akarok úgy elmenni szavazni, mint a legtöbb ember: VAKON.
Híradót sosem nézek, mert nem vagyok kíváncsi arra, hogy ki ölt meg kit, milyen katasztrófa történt, stb. Szóval innen nem nagyon tudok semmit a pártokról, habár szerintem több a megtévesztés a tvben mint az igazság.
Egyedül a Jobbikról tudok valamennyit, mert mindig küldik az újságot. Persze nem azt mondom, hogy rájuk szavazok, mert nem tudom még kire fogok.
Plusz elmondok valamit amin tegnap jót nevettem. Belenéztem az M1-es híradóba, és a bemondónő olvasott valami olyan hírt, 3-at is, ami a FIDESZ-t dicséri. Értek a testbeszédolvasáshoz valamennyire, olvastam könyvet is róla, és láttam, amíg azokat a híreket olvasta a nő másodpercenként pislogott (ami hazugság jele), persze miután más hírre tért át, egyből abbahagyta a sűrű pislogást.:) Érdekes!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!