Miért nem tűzi ki célul egyetlen magyar párt sem az azonos neműek házasságának engedélyezését?
Figyelt kérdés
A minap még a konzervatív gondolkodású Nagy-Britanniában is nagy többséggel megszavazták, hogy a melegek házasodhatnak. Nálunk semmilyen előrelépés nincs ez ügyben, pedig nagy szükség lenne rá.#Nagy-Britannia #meleg #párt #Magyarország #homoszexualitás #esküvő #házasság #cél #engedélyezés #konzervatív
2013. febr. 10. 20:13
41/58 anonim válasza:
Bár ez lenne a legnagyobb problémánk... Sajnos kb. a huszmilliomodik helyen van a listán, ezért.
42/58 tetro válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki seggbe dugja a barátnőjét, az mindenki számára rendben van. Ha valaki egy másik pasival közösül análisan az undorító. Pedig az ánusz az csak ánusz, és egyik aktus sem szolgál gyereknemzésre. Sőt, manapság a heteroszex 99% sem szolgál gyereknemzésre. De igazából egy dolog van számomra, ami igazán furcsa. Mi a francért érdekel ez bárkit? Engem egyáltalán nem érdekel az, hogy valaki egy 150kilós nővel vagy egy másik férfival szeret szexelni. Engem egyik sem vonz, nem is látom azt, hogy őt mi vonzza ebben, de nem is az én dolgom. És mégis milyen jogon gondolhatnám, hogy az én perverzióim különbek az övéiknél? Mert aki eddig nem csak szamaritánus pózban szexelt gyereknemzés céljából, az szerintem mindenki magába nézhetne... :D
45/58 anonim válasza:
Több tucat meleg politikus van. A melegek így is agyba-főbe zsarolják őket, a melegházasságot viszont nem erőltetik, pedig azt is kizsarolhatnák belőlük.
47/58 anonim válasza:
"Több tucat meleg politikus van. "
mégis kicsodák??
48/58 anonim válasza:
13:10
Édesem, ha nem vagy benne a klubban, azt sose fogod megtudni.
49/58 anonim válasza:
milyen klubban? :D és hogy lehet bekerülni? és miért kell egy kérdés miatt lepontozni? :/
50/58 anonim válasza:
09:30
Meleg vagy? A meleg társadalom aktív tagja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!