Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tűzi ki célul...

Miért nem tűzi ki célul egyetlen magyar párt sem az azonos neműek házasságának engedélyezését?

Figyelt kérdés
A minap még a konzervatív gondolkodású Nagy-Britanniában is nagy többséggel megszavazták, hogy a melegek házasodhatnak. Nálunk semmilyen előrelépés nincs ez ügyben, pedig nagy szükség lenne rá.

2013. febr. 10. 20:13
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
81%
én személy szerint elköltöznék tényleg ha lehetne az ilyen emberektől mint te minél távolabb :)
2013. febr. 10. 22:14
 22/58 Vadkan01 ***** válasza:
29%
Nem azt jelenti a feltétlen szeretet, hogy minden hülyeséget megengedek a kölöknek, hanem hogy neveljem és ezzel útmutatást adjak a felnőtté váláshoz és egy derék fiatalember vagy egy bájos úri hölgy legyen és ne legyen egy elkényeztetett idióta aki csak sopánkodni tud meg "jogokat" akar, pucér valaggal.
2013. febr. 10. 22:15
 23/58 anonim ***** válasza:
73%
én sem ezt mondtam hogy el kell kényeztetni annak köze nincs a feltétel nélküli szeretethez amúgy meg sok sikert ha meleg gyereked lesz ahhoz hogy heteróvá neveld nem akarom lelőni a poént de nem fog menni amúgy meg a melegek 80% nem riszálja a csupasz seggét a felvonuláson
2013. febr. 10. 22:23
 24/58 anonim ***** válasza:
19%

"én személy szerint elköltöznék tényleg ha lehetne az ilyen emberektől mint te minél távolabb :)"

Akkor mért rontod még itt a közerkölcsöt?

2013. febr. 10. 22:24
 25/58 anonim ***** válasza:
16%

"amúgy meg sok sikert ha meleg gyereked lesz ahhoz hogy heteróvá neveld "

Kettő másodperc alatt heteróvá nevelem.

2013. febr. 10. 22:25
 26/58 anonim ***** válasza:
84%
aha mert az nevelés kérdése szerintem tájékozódjál kicsit biztos nem lehetsz ennyire ostoba ez 100% csak tájékozatlan
2013. febr. 10. 22:28
 27/58 anonim ***** válasza:
11%

Én egy dolgot nem értek a homárokban .

Ha van 100 ember és ebből 6 meleg , akkor miért akarják azt , hogy a maradék 94 alkalmazkodjon hozzájuk .

2013. febr. 10. 22:42
 28/58 anonim ***** válasza:
81%
1. ennél kicsit többek az arányok de nem sokkal 2. nem követel senki tőled semmi olyat ami kerülne neked akármibe is 3 abból a maradék 94-ből 30-40csak aki olyan mint te... a többinek nincs semmi baja vele
2013. febr. 10. 22:45
 29/58 anonim ***** válasza:
39%
Minden ötödik ember él aktív politikai életet és csak minden huszadik ember meleg, akkor 1% szavazótábor áll rendelkezésre. Ezzel szemben ennek a sokszorosa az, aki egyenesen ellenzi a melegházasságot. Kisebbségben vannak a melegek, ne akarjuk már itt is átvágni a demokráciát! A melegek nincsenek elfogadva és nem is lesznek egy jó darabig, akár legalizálják a házasságot, akár nem.
2013. febr. 10. 22:53
 30/58 anonim ***** válasza:
84%
szövegértés... ezzel azt a 30-40 embert mondom aki nem foglalkozik vele és/vagy nem zavarja
2013. febr. 10. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!