Miért nem tűzi ki célul egyetlen magyar párt sem az azonos neműek házasságának engedélyezését?
Figyelt kérdés
A minap még a konzervatív gondolkodású Nagy-Britanniában is nagy többséggel megszavazták, hogy a melegek házasodhatnak. Nálunk semmilyen előrelépés nincs ez ügyben, pedig nagy szükség lenne rá.#Nagy-Britannia #meleg #párt #Magyarország #homoszexualitás #esküvő #házasság #cél #engedélyezés #konzervatív
2013. febr. 10. 20:13
21/58 anonim válasza:
én személy szerint elköltöznék tényleg ha lehetne az ilyen emberektől mint te minél távolabb :)
22/58 Vadkan01 válasza:
Nem azt jelenti a feltétlen szeretet, hogy minden hülyeséget megengedek a kölöknek, hanem hogy neveljem és ezzel útmutatást adjak a felnőtté váláshoz és egy derék fiatalember vagy egy bájos úri hölgy legyen és ne legyen egy elkényeztetett idióta aki csak sopánkodni tud meg "jogokat" akar, pucér valaggal.
23/58 anonim válasza:
én sem ezt mondtam hogy el kell kényeztetni annak köze nincs a feltétel nélküli szeretethez amúgy meg sok sikert ha meleg gyereked lesz ahhoz hogy heteróvá neveld nem akarom lelőni a poént de nem fog menni amúgy meg a melegek 80% nem riszálja a csupasz seggét a felvonuláson
24/58 anonim válasza:
"én személy szerint elköltöznék tényleg ha lehetne az ilyen emberektől mint te minél távolabb :)"
Akkor mért rontod még itt a közerkölcsöt?
25/58 anonim válasza:
"amúgy meg sok sikert ha meleg gyereked lesz ahhoz hogy heteróvá neveld "
Kettő másodperc alatt heteróvá nevelem.
26/58 anonim válasza:
aha mert az nevelés kérdése szerintem tájékozódjál kicsit biztos nem lehetsz ennyire ostoba ez 100% csak tájékozatlan
27/58 anonim válasza:
Én egy dolgot nem értek a homárokban .
Ha van 100 ember és ebből 6 meleg , akkor miért akarják azt , hogy a maradék 94 alkalmazkodjon hozzájuk .
28/58 anonim válasza:
1. ennél kicsit többek az arányok de nem sokkal 2. nem követel senki tőled semmi olyat ami kerülne neked akármibe is 3 abból a maradék 94-ből 30-40csak aki olyan mint te... a többinek nincs semmi baja vele
29/58 anonim válasza:
Minden ötödik ember él aktív politikai életet és csak minden huszadik ember meleg, akkor 1% szavazótábor áll rendelkezésre. Ezzel szemben ennek a sokszorosa az, aki egyenesen ellenzi a melegházasságot. Kisebbségben vannak a melegek, ne akarjuk már itt is átvágni a demokráciát! A melegek nincsenek elfogadva és nem is lesznek egy jó darabig, akár legalizálják a házasságot, akár nem.
30/58 anonim válasza:
szövegértés... ezzel azt a 30-40 embert mondom aki nem foglalkozik vele és/vagy nem zavarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!