Miért nem tűzi ki célul egyetlen magyar párt sem az
azonos neműek házasságának engedélyezését?
Figyelt kérdés
A minap még a konzervatív gondolkodású Nagy-Britanniában is nagy többséggel megszavazták, hogy a melegek házasodhatnak. Nálunk semmilyen előrelépés nincs ez ügyben, pedig nagy szükség lenne rá.
az AIDS- et nehezen terjesztenék max a HIV vírust tudatlankám.. + semmivel sem elterjedtebb mitn a heterok és a droghasználók között semmi köze a szexuális beálítottsághoz
2013. febr. 10. 22:58
32/58 anonim válasza:
Mit nem követelnek ? A médiában és majdnem minden hol a liberális majmok rám ( ránk ) erőltetik . Ti is mondjátok , hogy nem normális dolog melegnek lenni , hanem betegség . Akkor miért kell nekem elfogadni agyilag beteg embereket . Ha valaki fogyatékos annak is van annyi esze , hogy nem megy ki az utcára és csinálnak felvonulásokat rendezni .
Egy normális embernek van annyi esze , hogy nem megy ki rázni a seggét az utcára , mert nem azonos neműt szerez .
A számoknál meg ne túlozzál . Inkább 100 emberből 6 meleg és 20 elfogadja . A többi meg ellenzi .
2013. febr. 10. 22:58
33/58 anonim válasza:
ne általánosíts nem minden meleg megy ki felvonulni + kicsit szerintem tájékozottabb vagyok mint te ezen a téren mivel mindkét oldalról több belátásom van a dologra és te mindent elhiszel amit a médiában írnak? ugyan kérlek..szegény megvezetett bárány
2013. febr. 10. 23:01
34/58 Vadkan01 válasza:
Hát inkább hagyjuk ezt a vitát, soha sem fogunk dűlőre ebben a kérdésben, majd egyszer úgy is eldől kinek lesz igaza.
2013. febr. 10. 23:02
35/58 anonim válasza:
nem vitatkozni álltam le én sem csak gondoltam kidobok egykét hasznos információt ha megbántódik valaki sajnálom
2013. febr. 10. 23:03
36/58 Vadkan01 válasza:
*jutni
2013. febr. 10. 23:03
37/58 anonim válasza:
Ja annak a hasznos infónak a nagy része hülyeség , és a melegek az ártatlanok . Mi ?
Meg gyereket akartok nem ? Akkor csináljatok magatoknak .
Meg jöttök azzal , hogy jobb melegnél lenni , mint otthonban . Legalább 10 embert ismerek akik ott nőttek fel és egyértelműen mondják , hogy inkább az otthon , mint meleg szülők . Ja ők is hazudnak nem ?
Miért vezet félre a média , azzal , hogy mindenhol , hogy el kell fogadni a homokosokat ? Ha mindkét oldalt látnád , akkor ezt észre vennéd .
2013. febr. 10. 23:13
38/58 anonim válasza:
Nem tudom mi értelme van annak, hogy a b u z i k házasodjanak. Talán gyereket akarnak "szülni"? Vagy mi. Tudtommal ez csak két ellentétes neműeknél lehetséges az ember esetében. Vagy gondoljunk arra, hogy örökbe fogadnának egy gyereket. Micsoda identitászavaros felnőtt válna belőle??? Vagy mit mondana a többi embernek, hogy apa meg apa/ anya meg anya? És ha ő heteró lenne, hogy mondaná el a leendő feleségének stb...
2013. febr. 10. 23:15
39/58 anonim válasza:
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel szokták az emberek figyelmét elterelni a lényeges kérdésekről/lépésekről a nagypolitikában is. A Barátok Köztről nem vitázunk egyet?
2013. febr. 10. 23:26
40/58 anonim válasza:
„Meg gyereket akartok nem? Akkor csináljatok magatoknak.”
Ennyi.
„Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel szokták az emberek figyelmét elterelni a lényeges kérdésekről/lépésekről a nagypolitikában is.”
Hogy érted ezt? Akinek a figyelmét el lehet terelni ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel, az véleményem szerint amúgy sincs a helyzet magaslatán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!