Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Magyar-Szlovák...

Mit gondoltok a Magyar-Szlovák konfliktusról?

Figyelt kérdés
Én a Magyarok mellett vagyok :))
2009. szept. 5. 21:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
86%

[i]A kérdező kommentje:

Ugyanolyan az én helyzetem is mint a kedves 22:10-esnek.

Utálok itt élni!!!

Amúgy meg Párkányból vagyok és a szomszédban van Esztergom, és Párkányban még nem nagyon veszik komolyan a dolgot, (a nyelvtörvényt), de azért itt is ugatnak.

Hmmm... még emlékszem amikor az oviba jártam (szlovák oviba), és minden percben azt mondták, hogy: "Po Slovenski rozpráváme!" ami anyit jelent, hogy: "Szlovákul beszélünk/jetek!". Holott én egy árva szót sem tudtam tótul.

Hát én még akkor semmit sem tudtam az egészből, de most!!!

Hát kitiltják a tótok Sólyom Lászlót Komáromból? Azt mondja most mittomén melyik tót politikus, hogy: "Tankokkal fog ellátogatni Budapestre?? És a Ficónak, pedig olyan térképe van Szlovákiáról, hogy Szlovákiát egybevonta Magyarországgal, és kiírta nagy betűkkel, hogy SLOVENSKO (Szlovákia)???

No álljon meg a menet!!!

AMÚGY MEG IDŐSEBB VAGYOK MINT SZLOVÁKIA!!![/i]

Jöjjön csak Slota! Ha megcsinálná, ami a térképen van, akkor létrejönne egy magyar többségű ország. Fél Magyarország + felvidéki magyarok összességében többen lennének, mint tóték. Na akkor Slota Jani be sem jutna a parlamentbe.

Amúgy meg az átlagszlovákok között is van hülye. (Bár ez Magyarországra is igaz, mert itt is sokan hittek Böszme úrnak.) Mert ha nem lenne, akkor senki sem szavazna rá.

Amit nem értek: A szlovákoknak miért nincs humoruk??? Nálunk, ha a Torgyán doktor beszélt, akkor nemcsak az akkori ellenzék (emeszpé-eszdéesz), hanem a kormánypártiak egy része is fogta a hasát a nevetéstől.

Ott meg mi van? Jani mondja a sok böszmeséget, Fico bólogat, Zurindáék csapata meg csendben lapít, ellenzéki politikushoz nem méltóan, és nem veri az asztalt, hogy mekkora böszmeség a nyelvtörvény. Gasparovics meg kb. annyira semleges, mint Göncz papa.

2009. szept. 20. 22:34
 22/23 anonim ***** válasza:
72%
Én nagyon optimista vagyok. Lehet, hogy 20 év múlva csak jelölve lesznek a határok, és az egyes európai államok egy országban tömörülnek majd, az Európai Egyesült Államokban. (USE) A államnyelv pedig az angol, a német, szlovák, a magyar, a lengyel... lesz.
2009. szept. 21. 09:27
 23/23 anonim ***** válasza:
59%

Azt gondolom, hogy ha a szlovák választásokon a köcsög Fico meg Slota veszít akkor már jobb, az itthoni szélsőjobb meg úgyis eltűnik amint egy kormány rendesen dolgozik majd.

De őszintén szólva lesz@rom.

2009. szept. 21. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!