Mit gondoltok a Magyar-Szlovák konfliktusról?
Ugyanolyan az én helyzetem is mint a kedves 22:10-esnek.
Utálok itt élni!!!
Amúgy meg Párkányból vagyok és a szomszédban van Esztergom, és Párkányban még nem nagyon veszik komolyan a dolgot, (a nyelvtörvényt), de azért itt is ugatnak.
Hmmm... még emlékszem amikor az oviba jártam (szlovák oviba), és minden percben azt mondták, hogy: "Po Slovenski rozpráváme!" ami anyit jelent, hogy: "Szlovákul beszélünk/jetek!". Holott én egy árva szót sem tudtam tótul.
Hát én még akkor semmit sem tudtam az egészből, de most!!!
Hát kitiltják a tótok Sólyom Lászlót Komáromból? Azt mondja most mittomén melyik tót politikus, hogy: "Tankokkal fog ellátogatni Budapestre?? És a Ficónak, pedig olyan térképe van Szlovákiáról, hogy Szlovákiát egybevonta Magyarországgal, és kiírta nagy betűkkel, hogy SLOVENSKO (Szlovákia)???
No álljon meg a menet!!!
AMÚGY MEG IDŐSEBB VAGYOK MINT SZLOVÁKIA!!!
"Politikai megvezetés, ezt mint a magyar és szlovák kormány alakítja így és valószínűleg nem véletlenül. Egymásnak ugrasztják a két országot, de vajon, miért?"
Azért mert a magyar kormány nem magyar, a szlovák kormány pedig nem szlovák. Tudom, hogy nekünk magyaroknak nehéz félretenni az indulatainkat, főleg Trianon óta, de félre kell tennünk. Fico ugyanúgy a kiválasztottak bábja mint Bajnai. Egy mesterségesen generált kampány az egész. Az indulatokra könnyen lehet hatni, ezt jól tudják a metéltek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!