Ez már a második, és mégsem változott semmi. Azzal, hogy néhány100-an 1000-en nekiindulnak jó vagy rosszidőben, azalatt a drága kormány meg ül otthon, jóket eszik stb. Lehet, egy lelkiismeretes kormánnyal ez bejönne, de már rég rájöttünk, hogy a mi kormányunk gátlástalan, és kicsit sem érdekel, hogy kik meg hogyan tüntetnek ellenük, és itt nem az összefogás hiányáról van szó, hanem a gyávaságról. Sokan mondják otthonról, hogy vesszen a kormány, én is ezt mondanám, mert nem tudok mit tenni...biztos, hogyha egy durvább szervezkedés elindulna, én ott lennék, de az emberek inkább a munkájukat féltik, ezért csak békésen elsétálnak pár táblával pestig, majd hazamennek...
""Rendeznek szociális ételosztást és ruha akciót a szegényeknek""
Az éhségmenet szervezői??? Hol? Merre?
2013. febr. 9. 16:58
25/32 anonim válasza:
Vicc, kábítani a maszop-imádókat. A milliomosok "éhségmenetelnek"...
Miért nem adnak ennivalót a rászorulóknak a sok millióból? Ja mert a szavazatok kellenének csak?
2013. febr. 9. 17:35
26/32 anonim válasza:
Azért nem sok tíllegszegényt engednek magukkal menetelni.Amikor nem jön autó,még megkéselnék a jólkereső szocipolitikásokat.
2013. febr. 9. 19:10
27/32 A kérdező kommentje:
nem teljesen így értettem, és szerintem eleinte nem is a mszp kezdeményezte, csak pofátlanul odacsapódtak, hogy "mermiveletekvagyunk...". amúgy ha már mszp-nél meg gyurcsányéknál tartunk, hülye lenne bárki is akár rájuk szavazni...persze ők az ellenzék, és ez a feladatuk, de ha én egyszer már lejárattam magam, akkor rég nem pofátlankodnék tovább a közéletben...
2013. febr. 9. 20:08
28/32 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az éhségmenetnek van-e értelme. Azt hiszem, nem is kell benne értelmet keresni.
A végső elkeseredés megnyilvánulása. Segélykiáltás.
2013. febr. 10. 01:02
29/32 anonim válasza:
""A végső elkeseredés megnyilvánulása. Segélykiáltás""
Az mszp segálykiáltása! Ami így szól: Szavazatok ránk. Mi mennyire a szivükön viseljűk a szegények sorsát, igaz 8 évig eszűnkbe sem jutot hogy léteznek! Majd ha nyerűnk a választáson ujra elfelejtsűk őket.
2013. febr. 11. 10:36
30/32 anonim válasza:
oké akkor:
1, akkor bíráljátok az éhségmenetet ha csak 100métert is megtettetek velük
2, Miért a fidesz nem járatta le magát? - igazatok van hogy a 23év alatt nem lett sokkal jobb, de ne feledjük a kormányzásban a drága fidesz is benne volt/van
3Azért nem halad az ország előre mert ilyen gondolkodás van az ország mint néháby olvasható..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!