HA zsidót mondok rasszista vagyok, de akkor hogy kell mondani?
MEgszeretnék felelni a rendszernek, a magyar politikának, meg hogy erről az oldalról ne dobjanak ki. Jó útra térni, és nem tudom hogy milyen szót használhatnék, ami rendben van.
A cigány helyett a Roma szót használom, vagy pl. etnikai fordulat (cigánykerék).
Na de ez a bizonyos ZS. betűs szó helyett mit használjak?
"A faj az ember"
Nem csak az ember. Létezik zsidó faj is.
Kicsit érdemes utána néznie annak aki kiáll melettük ,hogy ők milyen "írtásokat " bűnöket követnek el . De nem lehet felelősségre vonni "ezeket " mert minden ilyen szerv a zsebükben van ...
Olvasson utána aki nem hisz ...kell a vizünk kell a földünk ..az ára nem számít !!!! Na én ezzel qrvára nem értek egyet !
"Veled, ma 10:51, nem szeretnék egy fajba tartozni."
Velem nem is tartozol gyermekem. Te egy alacsonyabb rendű faj tagja vagy.
Van a kaukázusi ember egy egy nagy csoport , ebbe beletartoznak a cigányok , szemiták tehát a zsidók , arabok , és ide tartozik a "fehér faj" vagy másabb néven az európai fehér.Az iráni embereknél meg a többi Ázsiában élő "árja" embereknél lehetne vitatkozni hogy az európaival egy csoportba tartoznak-e.
A fehér fajba tartoznak tehát az európaiak ,magyarok , germánok , szlávok , egyéb finnugor nemzetek , kelták , mediterránok ,stb .....stb.Ők alkotják a fehér fajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!