Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » HA zsidót mondok rasszista...

HA zsidót mondok rasszista vagyok, de akkor hogy kell mondani?

Figyelt kérdés

MEgszeretnék felelni a rendszernek, a magyar politikának, meg hogy erről az oldalról ne dobjanak ki. Jó útra térni, és nem tudom hogy milyen szót használhatnék, ami rendben van.

A cigány helyett a Roma szót használom, vagy pl. etnikai fordulat (cigánykerék).

Na de ez a bizonyos ZS. betűs szó helyett mit használjak?

2013. febr. 8. 22:32
1 2 3 4 5
 11/46 tetro ***** válasza:
55%
A faj az ember, de lényegében igazad van. Ha a hozzád hasonlókat hallgatom, akkor én is azt gondolom. Az ember egy irtandó faj...
2013. febr. 9. 10:47
 12/46 anonim ***** válasza:
26%

"A faj az ember"

Nem csak az ember. Létezik zsidó faj is.

2013. febr. 9. 10:51
 13/46 anonim ***** válasza:
51%
Veled, ma 10:51, nem szeretnék egy fajba tartozni. Ez rám nézve nagyon nagy szégyen lenne. Te csak egy embergyűlölő véglény vagy.
2013. febr. 9. 11:01
 14/46 anonim ***** válasza:
48%

Kicsit érdemes utána néznie annak aki kiáll melettük ,hogy ők milyen "írtásokat " bűnöket követnek el . De nem lehet felelősségre vonni "ezeket " mert minden ilyen szerv a zsebükben van ...

Olvasson utána aki nem hisz ...kell a vizünk kell a földünk ..az ára nem számít !!!! Na én ezzel qrvára nem értek egyet !

2013. febr. 9. 11:11
 15/46 anonim ***** válasza:
6%
Én az irtandó fajúakat rendkívül gyűlölöm.
2013. febr. 9. 11:25
 16/46 anonim ***** válasza:
34%
Hát én ismerek néhány zsidót de legszívesebben leköpném őket.Emberileg nullák.
2013. febr. 9. 11:27
 17/46 anonim ***** válasza:
6%

"Veled, ma 10:51, nem szeretnék egy fajba tartozni."

Velem nem is tartozol gyermekem. Te egy alacsonyabb rendű faj tagja vagy.

2013. febr. 9. 11:27
 18/46 anonim ***** válasza:
82%
azért elolvasgatva az itteni hsz-eket, tényleg kötelezővé kéne tenni az óvszerhasználatot a kurv.knak.
2013. febr. 9. 11:29
 19/46 anonim ***** válasza:
29%

Van a kaukázusi ember egy egy nagy csoport , ebbe beletartoznak a cigányok , szemiták tehát a zsidók , arabok , és ide tartozik a "fehér faj" vagy másabb néven az európai fehér.Az iráni embereknél meg a többi Ázsiában élő "árja" embereknél lehetne vitatkozni hogy az európaival egy csoportba tartoznak-e.

A fehér fajba tartoznak tehát az európaiak ,magyarok , germánok , szlávok , egyéb finnugor nemzetek , kelták , mediterránok ,stb .....stb.Ők alkotják a fehér fajt.

2013. febr. 9. 11:33
 20/46 anonim ***** válasza:
86%
A fehér rasszot nem fajt. A biológia világosan besorolja a fajokat és amiről te beszélsz azok a rasszok. A többi helytálló.
2013. febr. 9. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!