A Nagy Magyarországos póló az miért rasszista? Vagy az Árpád zászló? Nem lehetek büszke a Magyarorszag történelmére? Ettől én mar fasiszta vagyok?
Nem fasiszta vagy, csak ostoba, feltűnősködő kölök!
Józanul gondolkodó ember nem járkál zászlóval a kezében. Főleg nem olyanban, ami a nácikra emlékezetet. Sem Magyarországos pólóban. Egyáltalán ismered az ország történelmét? Vagy csak egy keveset belőle.
Mit dolgozol, miből élsz ? Akkor lennél igaz szívű magyar, ha tisztességes munkáddal tennél is valamit.
Nem elég csak a szádat jártatni, és gyűlölködni, ahogy a Jobbikosok teszik.
Az árpádsávos zászló nem náci meg fasiszta.Akkor ennyi erővel az amerikai zászlós holmik is mind nácik meg fasiszták mert az is hasonlít az árpád sávra.
Én Németországban is láttam már németeket akik porosz zászlókkal szaladgálnak meg nagy Németországot akarnak.
Ez a történelmünk része.
Nem lehet megtagadni.A legtöbb nemzet büszke a nagy birodalmaira.
"Ez a történelmünk része"
Plusz még ezer más dolog... ezek a véletlenül sem szélsőjobbos emberkék miért éppen egy olyan jelképet választottak arra, hogy bizonygassák, hogy ők mekkora magyarok, amihez hasonlót a nyilasok is használtak? Miért nem egy másik történelmi zászlót, hiszen rengeteg van?
Szlovákia kiválása elkerülhetetlen volt , ha akkor nem történik meg akkor megtörténik 20 vagy 30 évvel később.
Ha most körbenézel , sokan szeretnének függetlenedni.Skócia , Bajorország , Bretonföld , Katalónia...stb
Ha a magyar politikusok elég nacionalisták lettek volna és nem ilyen nyulak akkor a magyar többségű , magyar lakta részeket vissza lehetett volna szerezni.
Így nézne ki az igazságos térkép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!