Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Nagy Magyarországos póló az...

A Nagy Magyarországos póló az miért rasszista? Vagy az Árpád zászló? Nem lehetek büszke a Magyarorszag történelmére? Ettől én mar fasiszta vagyok?

Figyelt kérdés
Miért a magyarnak van legkevesebb joga? Miért fasisztának le egyből mikor magyar zászló van a kezemben? És magyar címer kitűzve ... Azert utalnak mert szeretnek büszke igaz szívű magyar lenni de úgy látszik már ez is szégyen sőt büntetnek érte :(

2013. jan. 19. 02:59
1 2
 11/18 szántóvető ***** válasza:
2%
10-es,az idegengyűlölet valahol érthető hiszen fél európa belénk törölte már a lábát.(pedig tőlünk rettegett európa egykor)9.es,a csehszlovák és jugoszláv népek a szláv nyelvcsaládhoz tartoznak-ahova az orosz is,tehát nem adták volna vissza a területeket ez tuti biztos.
2013. jan. 19. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
A kérdés és a vita tök felesleges, a jelen problémáit egyáltalán nem oldja meg, sőt...
2013. jan. 19. 12:30
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

ettől nem feltétlenül vagy rasszista, de jellemzően az ezeket a jelképeket melldöngetve viselő emberkék jó nagy százaléka az.

És ez különösen igaz az árpádsávosra.

Az árpádsávos zászló egy kb. 15 éve abszolút nem volt felkapott cucc, még a focimeccseken sem lehetett látni, nem is volt benne a köztudatban - hagyományőrzőknél találkozott vele az ember esetleg, de a közéletben nem nagyon.

Aztán a magukat mostanában "nemzeti radikálisnak" nevező csoportosulások (és akkor a PC nevében a továbbiakban én is ennek nevezem őket) újra felfedezték maguknak, és a saját politikai jelképükké tették - ezzel különböztetve meg magukat a többiektől.

Ma ha valaki árpádsávos zászlókkal megy, az elég egyértelműen annak a jele, hogy ő "nemzeti radikális" - Ez ma már nem egy nemzeti jelkép, hanem egy politikai.

És pontosan ezért is használja az, aki használja, hogy ezt a fajta politikai beállítottságát kifejezze - amit ők jellemzően egyenértékűnek hisznek a magyarsággal. Na EZ már viszont fasizmus ilyenkor, ha azt hiszik egy politikai beállítottság = a magyarsággal.

Márpedig jellemzően ezt hiszik.

" Miért fasisztának le egyből mikor magyar zászló van a kezemben?"

Ha a magyar zászló van a kezedben, tehát a trikolór, akkor nem nagyon fognak lefasisztázni.

De a kérdéseid alapján azt feltételezem, hogy jellemzően nem a magyar zászló, a trikolór van a kezedben, hanem az árpádsáv. Ez pedig azért van a kezedben, hogy a "nemzeti radikalizmusodat" kifejezd, és hogy jól csípje a szemét, akinek csípi - elvégre dögöljön meg az olyan -, nem pedig azért, hogy a magyarságodat: ha a magyarságodat szeretnéd kifejezni, akkor arra ott van a nemzeti lobogó, ami a közös magyarságot fejezi ki, amibe nem lehet belekötni. Te viszont tudatosan ehelyett az árpádsávot használod, innentől kezdve itt szó sincs "büszke igaz szívű magyarról" hanem "büszke nemzeti radikálisról", aki mindenkinek az orra alá akarja dörgölni a nézeteit, és aztán fel van háborodva, hogy ezek a nézetek meg másoknak nem tetszenek.

Amivel még nem is lenne alapból baj, a baj viszont ott kezdődik amikor ezt összemosod azzal, hogy 'de itt engem a magyarságom miatt bántanak', mert én "büszke igaz szívű magyar vagyok", nekik meg ez csípi a szemüket, mert ők nem.

Egy lófityulát - ennek attól a pillanattól kezdve, hogy te tudatosan az árpádsávot választottad önkifejezésre a nemzeti trikolórral szemben, onnantól kezdve köze nincs a magyarsághoz, csak a politikai nézetekhez.

2013. jan. 19. 21:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Bocsi kicsit félreérthető volt a kérdés... Nincs semmilyen zászlóm semmilyen kitűzőm. Kiváncsi voltam a reakciókra . Annyit olvasok ezekről. Az ország teljesen két részre szakad. Én jobbosnak mondanám maga de nem vagyok szélsőséges. Az a meglátásom h a balosok meg liberálisok zsidók cigányok ugyanúgy rasszisták és egyből mindenkit egy kalap alá vesznek. Engem pl egy zsido lefasisztazott mert ramsteint hallgattam . Van esze? Van több cigány ismerősöm akikkel jóban vagyok de tudom milyen bűnöző életmódot élnek . Ilyenkor mindig azt mondják fehérek között is van. Jo de azert nézzük már meg az arányokat. Van egy kettő akinek sikerült integralodnia és tok normálisak. Van aki meg sem próbál . Hordák bán járnak harci kutyákkal mindenkibe bele kötnek erőszakosan verekednek kirabolnak lopnak na őket nagyon utálom , nem is akarnak dolgozni. Valaki itt azt írta dolgozzak stb. Hat arany apám én dolgozom zsido imádó főnököm 4 órára jelentett be napi 9-10 órát dolgozom nincsenek a szabadságok kifizetve az ünnepnapok pihenő napok nincs munkaruha túlórát nem fizetik csalnak hazudnak közben meg hívők. Nincs több kérdésem.;)
2013. jan. 20. 00:55
 15/18 A kérdező kommentje:
...meg annyit hogy középiskolában jeles voltam történelemből és földrajz bol is bevallom az magyar irodalom viszont nem a kedvenc . Viszont azt látom a magyar szokások népszokások teljesen kezdenek süllyesztőbe kerülni :( nincs mezőgazdaság ez is nagyon bánt
2013. jan. 20. 01:05
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

"Engem pl egy zsido lefasisztazott mert ramsteint hallgattam . Van esze? Van több cigány ismerősöm akikkel jóban vagyok de tudom milyen bűnöző életmódot élnek . "

Hát ez a leghihetőbb sztori volt, amit valaha hallottam...

2013. jan. 20. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem történelemből maximum kettes voltál... Vagy legalább is azt érdemelnél ilyen szégyenletes tudás mellé.
2013. jan. 20. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Hordjál kokárdát😁
2021. jún. 27. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!