A baloldal miért nem áll ki soha a magyarok érdekei mellett?
hollófernyiges, hagyjuk ezt a rossz baloldali dumát, én sem szeretem Orbánt, de ez egyáltalán nem a fideszről szól.
20 éven keresztül folyamatosan nyaltunk a szomszédainknak, segített ez az ottani magyarokon? Lett autonómia? Nem. Ezt te is tudod, csak szeretsz mantrázni.
Dél-Tirol, Baszkföld, Koszovó, mindegyik helyen erőszakkal vívták ki a jogaikat, nem seggnyalásssal. Nálunk meg egy mondatért már megy a rinyálás, hogy mi lesz a magyargyűlölő román fasiszták érzéseivel.
# 12
Olyan helyen nehéz autonómiát kivívni, ahol minden tizedik ember magyar csak és az néhány is szégyenli.
"ahol minden tizedik ember magyar csak"
Hargita és Kovászna megyében a lakosság 90%-a magyar, és nem is szégyelli.
Nézd már milyen szép levelet kaptam egy lelkes hazafitól:
Becstelen1
Az üzenet szövege: Te f*sszopo cigány, ez a kérdés általánosságban szól a cigány meg b*
zi haverjaidról.
Kár tagadni, mindig a magyarság.ellen vagytok, mindig a másik félnek adtok igazat...
Ja még annyit, hogy életem első tizenkilenc évét Kárpátalján éltem, azt hiszem elég pontosan tudom milyen határontúlinak lenni.
Nem csodálom, h 19 év után elzavartak, csoda, h eddig megtűrtek.
Rem itt se sokáig rontod a levegőt.
"A baloldal miért nem áll ki soha a magyarok érdekei mellett?"
Lehet, hogy ezekben a hétköznapi esetekben nem így tűnik, de a baloldal is a magyarok mellett áll ki, amikor az Orbán-kormányt le akarja váltani, hogy egy általuk hitelesnek vélt gazdaságpolitikát folytathassanak ehelyett a kontárkodás helyett.
Kiállnak a magyarok mellett, csak másképp.
Egyel fentebbinél a pont.
Múltkor volt bent a tv-nél az egyik rmdsz-es góré és pont arról kérdezték hogy miért van az hogy 3 kérelmet is küldtek az uniónak hogy ők autonómiát akarnak, a csávó meg élből elkezdte fikázni a másik két pártot akik küldték a kérvényt, hogy azok komolytalan bohócok akik nem tudnak mit kezdeni a szabadidejükkel. Ez az egész arra megy ki hogy az autonómián keresztül több pénzt kapjanak amit jól ellopnak majd meg minket is több pénzzel húzzanak le. Nem szabad az ilyen aljas féreg élősködőknek engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!