Bajnai miért akarja visszahozni miniszternek Ledvai (Botox) Ildikót?
A nevét nem tudod pontosan leírni, de külön kihangsúlyozod a tényt, hogy nem tartod vonzónak valamilyen okból. Lényegtelen, hogy botoxol-e vagy sem. Az egyetlen érved amellett, hogy nem megfelelő és alkalmas politikus az az, hogy (mint minden idősödő ember) próbál fiatalabbnak kinézni? Áruld nár el nekem, hogy mi köze a politikához annak, hogy mit csinál az ember a testével? Ja hogy semmi? Vagyis te, mint sokan a válaszolók között, semmit sem értesz a politikához, ellenben a "népi" politika (más névem köpködés, gyűlölködés, rosszindulat, állatság) az nagyon megy igaz?
Te egy nagyon primitív ember vagy.
U.i.: Egyáltalán nem érdekel a politika, a pártok, sem Lendvai Ildikó. Csupán a bunkósági szinten akadtam ki.
Szóval ezek szerint megint nincs semmilyen forrás, és ismét csak politikai hangulatkeltéssel van dolgunk.
Köszi!
Én Jobbikos vagyok de elmondom a véleményemet.
Bajnai óriási hibát követ el ha lepaktál Gyurcsánnyal meg Lendvaival.
Lendvai Ildikó éppen lemondott volna , elakart tűnni a parlamentből.
Vagy Bajnai nincs tisztában azzal hogy Gyurcsányt csak a nyugdíjasok egy igen kis része kedveli.A többségük nem.
Ez egyszerűen öngyilkos dolog Bajnaitól.
"Megjöttek a bérkommentelő szocik!"
Nem vagyok szoci, csak gondolkodó ember. Aki állít valamit az bizonyítsa, ha nem akkor valótlant állít. Várom a linket!
Azért vagyok itt, mert végigolvastam a főoldalon a kérdéseket.
"Megjöttek a bérkommentelő szocik!"
De fogyatékos vagy...
"Nem kérünk többet ezekből! Igaz a Fideszből sem, de ők a kisebbik rossz..."
Igen, Orbán is ezt mondta, szó szerint. Márpedig akkor az úgy is van. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!