A német fizetések kb. mennyivel magasabbak az osztráknál?
Figyelt kérdés
Átlagban mennyivel keresnek többet? Megéri a különbség, vagy a nagyobb megélhetési költségek miatt kb. annyi marad mint Ausztriában?
Egyszerűbb munkákra gondolok elsősorban.
2013. febr. 5. 17:16
1/5 anonim válasza:
Magasabbak a német fizetések, ellenben Németországban több adót vonnak, mint Ausztriában. Azonos bruttó esetén Ausztriában többet keresel az adó miatt.
2/5 anonim válasza:
Jól mondja az előző , Németországban magasabbak az adók viszont az elvárt színvonal megvan.Nincsenek majdnem széteső tömegközlekedési eszközök meg ótvar , fos utak amikben akkor lyuk van hogy eső idején a kacsák úszkálnak.Szóval ott van színvonal.
3/5 anonim válasza:
Sok német jön át ausztriában mert több a fízetés,régen lehet nem így volt de most már megéri nekik átjönni.Én hotelba dolgozom,több helyen is voltam és szinte mindhol voltak német kollégák.Ráadásul az osztrákok kinyalják a németek pi.csáját.Nem tudom miért.A magyarok viszont rabszolgák..a émetek kedvesebbek viszont és segítőkészek,az osztrák egy barom népség.Tsiztelet a kivételnek de elég soknak belóg valami.Ez az én véleményem de még sok másé is.Ha valaki német területen gondolkodik akkor inkább svájc vagy németország.Legaléábbis én hamarossan dobbantok ausztriából.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Ja hogy a kérdésre válaszoljak,ausztriában jobban lehet keresni általában,de nem sokkal többet mint németeknél.A németek viszont emberileg fényévekre vannak az osztrák beltenyészettől.Szörnyű egy népség..
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, hallottam én is, hogy az osztrák egy külön állatfaj..
Akkor a lényeg, hogy Ausztriában is meg lehet keresni annyit. Nekem ez volta fontos, mert hétvégéken hazajárok majd, aztán nem mindegy, hogy 200, vagy 800 km-ről kell.
Köszi mindenkinek!!
2013. febr. 5. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!