Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják sokan Sas...

Miért utálják sokan Sas Józsefet a Sas kabaréból?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem neki volt adócsalásos ügye?
2013. febr. 1. 06:21
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Én már kisgyerekkoromban sem szerettem, és akkorsem értettem a humorát. Komolyan agyaltam rajta, hogy vajon miért van ő egyáltalán a tévében, és az ott lévő közönséget vajon miért tudja szórakoztatni?

Kérdeztem erről a szüleimet, akik azt mondták, ők se nagyon értik, dehát adja a tévé, hát adja. :)

Aztán felnőttem, és ha így visszagondolok, a pályafutása alatt azért volt vagy 2-3 poénja, amin elnevettem magam, vagy legalábbis elmosolyodtam, de be kell látni, ez nem túl sok.

Felnőtt fejjel sem tudom értékelni az életművét, munkáját.

Erőltetett, unalmas, gagyi amit csinál(t).

2013. febr. 1. 07:18
 13/14 anonim ***** válasza:

egyetlen száma volt, ami tetszett, egy öreg parasztbácsi jelmezében énekelt valami darumadárról, az nagyon szép volt (de nem vicces), egyébként túl harsány és ócskák a politikai viccei

a többi szereplő meg, beleértve a magyar jelmezbe öltözött táncos ribiket, ótvar színvonalt képvisel

2013. febr. 1. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:
2013. márc. 19. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!