Jobbik népszavazás kezdeményezés riport. Szerintetek? (hosszabban lent)
Előre szeretném bocsájtani hogy nem vagyok baloldali, se jobboldali se liberális. Pusztán kíváncsi a véleményetekre.
A Magyar Televízióban láttam egy adást ahol, a Jobbik vezetőjével volt egy riport Vona Gáborral. A népszavazási kezdeményezésükkel kapcsolatban adott riportot. Ugye a téma egy törvénymódosítás azt gondolom tudjátok. Ami megjegyzem, hogy teljesen jogos módosítás, de.
Kicsit furcsa volt a műsorvezető Úriember, sajnos a nevét nem tudom. Megkérdezte a végén hogy neme tűnnek náci pártnak emiatt a törvénymódosítási kezdeményezés miatt.
Amit nem értettem, hiszen a törvények mindenkire érvényesek, még esetleg a turistákra is ugye adott esetben, de a polgárokra kivétel nélkül mindenkire. A lényeg hogy a műsorvezető a bűnözés szóból, és a segélyen élők szavakból egyből a romákra asszociált. Szerintetek nem rasszista a műsorvezető? Kiforgatja az ember szavát az még egy dolog, de másokra mondja hogy rasszista közbe meg ő az, hát ez már érdekes szerintem. Szerintetek?
Nem, a műsorvezető nem rasszista. Ehelyett a végletekig elfogult módon más érdekkörök politikai érdekeit szolgálja ki.
Ezzel sem lenne gond egy pártlapban, de ha az "elvileg közszolgálati" televízióban ilyen erőteljes nyelvcsapásokkal kell ánusztól garatmanduláig küzdenie a "képernyőképességért", akkor ott igazán nagy bajok vannak.
De hát tudjuk, hogy az országos média függetlensége kizárólag attól függ, "fentről" (túlságosan független), vagy "lentről" (egyáltalán nem független) nézzük.
"1. szabály az életben: ami a liberálisoknak nem tetszik az rasszista, antiszemita, náci, fasiszta"
Elírtad. Helyesn így van: 1. szabály az életben: a liberálisoknak nem tetszik a rasszista, antiszemita, náci, fasiszta
Vona úgy mondta hogy a szabály mindenkire érvényes legyen , etnikumtól függetlenül.Nem mondott diszkriminatív dolgot hogy "csak a cigányokat" vagy hogy "a cigányok miatt" stb
A libsik gondoltak mindenfélét és egyből előhúzták a náci kártyát.
Vagy inkább a nézők felé próbált egy kicsi manipulatív hatást gyakorolni, de Gábor jól lealázta és elmagyarázta, hogy nem arról van szó.
Egyébként a műsorvezető neve Obersovszky Péter...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!