Ausztria -> kilépés az EU-ból -> realitások?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam róla, hogy Ausztriában állítólag valami népszavazás készül az EU-ból való kilépés érdekében. Utánanéztem, és azt találtam, hogy valóban van ott egy párt, amelyik ezzel kampányol, és elvileg tényleg van valami népszavazási kezdeményezésük is, de arról már semmi infót nem találtam, hogy most épp mi a helyzet ezzel. Állítólag zöld utat kapott már a népszavazás, de még sehol semmi dátumot nem látok arról, hogy akkor mikor is lesz, meg általában semmi konkrét adat nincsen sehol. Tud valaki többet erről? Konkrétumokat, lehetőleg linkekkel együtt...?2012. márc. 20. 11:04
1/8 anonim válasza:
Semmi realitása nincs. Ott is vannak szélsőséges pártok,de támogatottságuk alig van.
2/8 anonim válasza:
Pontosan. Lehet hogy néhány őrült el tudja érni akár a népszavazást, de az eredmény elsöprő lesz. De nem a kezdeményezők fognak örülni.
3/8 anonim válasza:
Mindig lesznek olyanok akik a lecsúszott emberek elkeseredéséből akarnak hasznot húzni. Teljesen valószínűtlen megoldásokat kínálva, aminek semmi realitása nincs. Nem is kell mondani, nálunk kik ezek a "bármit mondok, amit hallani akarsz, csak szavazz ránk, legyen egy kis hatalmunk"-párt.
4/8 anonim válasza:
Ennek mi a jelentősége?Azt hiszitek hogy Ausztria és Magyarország egyesült?Majd bolondok lennének , csak lehúznánk az ő színvonalukat.
5/8 anonim válasza:
Nem fognak kilépni, de azt mondani, hogy a kilépés egy törpe kisebbség álláspontja, hatalmas tévedés. Decemberben 32% volt a kilépés mellett.
6/8 A kérdező kommentje:
Végre valami konkrétum, köszönet érte! :)
2012. márc. 22. 01:49
7/8 anonim válasza:
Csakis a BZÖ vagy a Szabasságpárt lehet ilyen ötlet kiagyalója, ők meg olyanok, mint itthon a Jobbik.
8/8 anonim válasza:
Sajnos a fenti linkhez kapcsolódó oldal nem található... sajnálom, mert szívesen elolvastam volna. És mellesleg én is úgy tudom, hogy sokkal nagyobb támogatottsága lesz a kilépésnek, mint azt sokan gondolnák. Persze ettől még (most) nem fognak kilépni. De az biztos, hogy az idő az EU ellen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!