Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha ma újra szavazhatnál az...

Ha ma újra szavazhatnál az Európai Unióról, hogyan döntenél? Kilépés vagy bentmaradás?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Egyértelmű hogy jó döntés volt belépni,épül szépül az ország,a gazdáink soha nem látott támogatásokat kapnak,eltűntek a határok,de ennél is fontosabb hogy egy újfajta gondolkozásmód fog teret nyerni,de ez csak generációk múlva érezteti majd hatását.De ez sokkal fontosabb lesz mint a pénz amit kapunk!
2009. okt. 9. 22:50
 2/13 anonim ***** válasza:
49%

"Egyértelmű hogy jó döntés volt belépni,épül szépül az ország,a gazdáink soha nem látott támogatásokat kapnak,eltűntek a határok,de ennél is fontosabb hogy egy újfajta gondolkozásmód fog teret nyerni,de ez csak generációk múlva érezteti majd hatását.De ez sokkal fontosabb lesz mint a pénz amit kapunk!"

XDXDXD

Ezt a sok ökörséget ki mondta neked?

Én egyébként az azonnali kilépést javasolnám.

2009. okt. 9. 22:55
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

Helyesbítem az első hozzászólót:

Egyértelmű hogy rossz döntés volt belépni, folyamatosan leépül az ország,a gazdáink soha nem látott támogatásokat kapnának meg, ha nem lopnák el azokat,eltűntek a határok, ezáltal kezd megszűnni a nemzetek európája, de ennél is fontosabb hogy egy újfajta gondolkozásmód fog teret nyerni, ami kiszorítsa a magyar hagyományokat, de ez csak generációk múlva érezteti majd hatását.De ez sokkal fontosabb lesz mint a pénz amit kapunk! (???)

2009. okt. 9. 23:05
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Bár én nem vagyok olyan gyanúsan lelkes, mint az első válaszoló, a bentmaradás mellett szavaznék. Most mit érnénk el egy olyan cirkusszal, hogy kilépünk?
2009. okt. 9. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Nekünk az a baj, oly mindegy, hogy kívül vagy belül...
2009. okt. 10. 00:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Jelenlegi formában a világon semmi értelmét nem látom. Kilépni viszont szerintem sem lenne jó ötlet, viszont jó lenne szembemenni az EU mindenhatóságával és saját érdekeink szerint cselekedni.
2009. okt. 10. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Kilépni és kelet felé orientálódni!!!Európa baszik magyarországra,mindig is mostohagyereke volt,és a török elleni harchoz is csak védőbástyaként használták a kedves kultúrált példaértékű európaiak.
2009. okt. 10. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok sem EU-fan sem EU-fób.

Azt hiszem mindenkinek be kéne látni, függetlenül attól, hogyan gondolkodik az EU-ról, hogy globalizáció-párti, vagy globalizáció-ellenes, épp külföldön vállal munkát, Erasmussal tanul odakint, vagy nyögi a magyar gazdák sokat emlegetett terheit, ideje lenne tudomásul venni:

NINCSEN MÁS VÁLASZTÁS.

Ha körülöttünk mindenki egy egységes államszervezet csoportjává áll össze, akkor nem lehetünk magányos farkasok, még akkor sem, ha irgalmatlanul nagy királyok vagyunk, és éljen a kelet. Gazdaságilag nem megoldható, hogy mi egyedül lógjunk ki a sorból. Ezt senki se cáfolja, aki konyít a gazdasághoz, még a Jobbik se.

Én a bentmaradás mellett voksolnék.

2009. okt. 11. 00:29
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha magyarország képes ellátni 30 millió embert,bőven találhatna piacot keleten is,ráadásul ott van oroszország,irán,a feltörekvő india és brazilia,akik szövetségeseként akár egy erős hadsereggel is támogathatnák Magyarországot
2009. okt. 11. 01:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Minek neked erős hadsereg?

Hogy kereskednél Brazíliával? Vinnéd neki a gabonát utasszállítókkal?

2009. okt. 11. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!