Ha ma újra szavazhatnál az Európai Unióról, hogyan döntenél? Kilépés vagy bentmaradás?
"Egyértelmű hogy jó döntés volt belépni,épül szépül az ország,a gazdáink soha nem látott támogatásokat kapnak,eltűntek a határok,de ennél is fontosabb hogy egy újfajta gondolkozásmód fog teret nyerni,de ez csak generációk múlva érezteti majd hatását.De ez sokkal fontosabb lesz mint a pénz amit kapunk!"
XDXDXD
Ezt a sok ökörséget ki mondta neked?
Én egyébként az azonnali kilépést javasolnám.
Helyesbítem az első hozzászólót:
Egyértelmű hogy rossz döntés volt belépni, folyamatosan leépül az ország,a gazdáink soha nem látott támogatásokat kapnának meg, ha nem lopnák el azokat,eltűntek a határok, ezáltal kezd megszűnni a nemzetek európája, de ennél is fontosabb hogy egy újfajta gondolkozásmód fog teret nyerni, ami kiszorítsa a magyar hagyományokat, de ez csak generációk múlva érezteti majd hatását.De ez sokkal fontosabb lesz mint a pénz amit kapunk! (???)
Nem vagyok sem EU-fan sem EU-fób.
Azt hiszem mindenkinek be kéne látni, függetlenül attól, hogyan gondolkodik az EU-ról, hogy globalizáció-párti, vagy globalizáció-ellenes, épp külföldön vállal munkát, Erasmussal tanul odakint, vagy nyögi a magyar gazdák sokat emlegetett terheit, ideje lenne tudomásul venni:
NINCSEN MÁS VÁLASZTÁS.
Ha körülöttünk mindenki egy egységes államszervezet csoportjává áll össze, akkor nem lehetünk magányos farkasok, még akkor sem, ha irgalmatlanul nagy királyok vagyunk, és éljen a kelet. Gazdaságilag nem megoldható, hogy mi egyedül lógjunk ki a sorból. Ezt senki se cáfolja, aki konyít a gazdasághoz, még a Jobbik se.
Én a bentmaradás mellett voksolnék.
Minek neked erős hadsereg?
Hogy kereskednél Brazíliával? Vinnéd neki a gabonát utasszállítókkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!