Tényleg léteznek buta, primitív diákok, vagy ezt csak a jobbikos tanár találta ki?
http://www.youtube.com/watch?v=qLo3i0P1z7Y
Egy liberális tanítónéni biztosan minden gyermekben megtalálná a tehetséget, csak a sok tehetséges gyermek elkallódik, mert szegények a szülei, ezért nem tudják taníttatni őket és a társadalom is kirekesztő.
Léteznek és ez nem poén, pláne a szakmunkás iskolákban.
Én is elsőként szakmunkás iskolába jártam mert szerettem volna kitanulni az ács szakmát. Az osztály kb. 80%-a csak azért volt ott mert máshova nem vették volna fel a rossz tanulmányi eredményeik miatt.
Komolyan mondom mint az állatok, vagy még rosszabbak. Nem egyszer volt hogy a tanár elbőgte magát és kirohant óráról. Nem volt ritka hogy tanítási óra alatt megdobálták a tanárt banánhéjjal, az egyik srác meg szándékosan lenyúlt a torkán hogy odahányjon a tanár elé, óra közepén tekerték meg a füves cigit és még sorolhatnám az ilyeneket. Szerencsére el tudtam onnan húzni a csíkot egy értelmesebb iskolába. Később ebben az iskolában olyan is volt hogy egy sráctól elvették a telefonját, ő pedig annyira ideges lett hogy epilepsziás rohamot kapott és meghalt. Persze a tanárok ezt nem tehették szóvá mert akkor az egész sulira rászállnak ezek a szemét jogvédők, és ezt nekem konkrétan egy tanár mondta négy szem közt aki ott tanít és jóban vagyok vele (gondolom kitaláltátok, nem svédek voltak azok akik ezeket csinálták, sőt nem is idén barnultak)
Persze akik tényleg szakmát akartak tanulni azok mind elhúzták onnan a csíkot 1 éven belül mert értelmes ember nem bírja ki ami ott folyik. Aztán csodálkoznak hogy egyre kevesebb a megfelelő szakember kis hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!