Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A népességcsökkenés megállítás...

A népességcsökkenés megállítására, támogatnád több százezer ázsiai és afrikai betelepítését?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 19:25
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
68%

NEM!

A gyermekvállalást támogatnám sokkal jobban. Amíg a GYES havi 38 ezer forint családi pótlékkal együtt, de nincsenek bölcsik és óvodák sem, hogy anya vissza tudjon menni dolgozni, addig itt biztosan nem lesz több a születendő gyerekek száma.

Sokan (például mi is) azért nem vállalnak második gyereket - pedig szeretnének -, mert az elsőt is alig tudják etetni, ruházni, fenntartani. Pedig azok a gyerekek, akik most nem születnek meg, azok nem fognak felnőtt korukban sem adót fizetni, és akkor nem tudom, hogy a mostani aktív korúaknak ki fogja megtermelni a nyugdíját. (Mert amit ők most a nyugdíjalapba fizetnek, abból kapják a mostani nyugdíjasok a pénzüket.)

Egyébként köszönöm szépen, de nem kérek a bevándorlókból. A tőlünk nyugatabbra lévőknek is éppen elég bajuk van a bevándorlóikkal, ráadásul mi még a cigánykérdést sem tudjuk rendesen megoldani, tehát isten őrizzen meg minket attól, hogy betelepítsenek ide nekünk még egy rakás újabb gondot!

2009. dec. 28. 14:53
 32/47 anonim ***** válasza:
77%
Akkor inkább a környező országokban élő magyarok betelepülését támogassa az állam, ha szükség lesz rá, de szerintem így is sokan vagyunk ilyen kevés munkahelyre egyelőre.
2009. dec. 28. 15:30
 33/47 anonim ***** válasza:
46%
NEM NEM SOHA! A MAGYAR NEMZETET KELL TÁMOGATNI, Nem ellehetetleníteni a MAGYAR (nagy)családosokat! Félnek a Magyarok gyermeket vállalni,mert lehetetlen "fenntartani" a gyereket,cigányok cigányok mindenki tudja hogy azok milyenek hogy viselkednek és hogy a "szegény kisebbség" milyen sokat dolgozik... -egy antiszemita,rasszista:D
2009. dec. 28. 18:34
 34/47 anonim ***** válasza:
7%
Támogatnám. Finom afrikai tüzes lányok, angyali ázsiai csajok. Jöhetnek! :)
2009. dec. 28. 20:25
 35/47 anonim válasza:
71%
Nem ez a megoldas es amugy se maradnanak itt elmennenek valami fejlettebb orszagba. Hulye kerdes.
2009. dec. 29. 01:20
 36/47 anonim ***** válasza:
25%

Olyan kirekesztő náciakok vagytok, ők is ugyanolyan emberek mint mi, mind egyéniség mint mi. Én követelem, hogy a teljes ország(csak magyarok) kövessen el magán harakirit, hogy életteret biztosítsunk a afrikaiaknak, ázsiaiaknak, zsidóknak, cigányoknak stb!!!

u.i: 20:25, ha a magyar leányok sem állnak veled szóba, akkor miért reménykedsz negrid, tungid/szinid nőkben?

2009. dec. 29. 01:25
 37/47 anonim ***** válasza:
39%

Bocsánat, hogy ezt mondom, de ennyi ostobát egy rakáson még nem láttam. Hogy lehet valaki ilyen hülye, nem is láttatok még ázsiai/afrikai embert, nulla tapasztalatotok van, aztán mégis itt pofáztok, NE NEEE meg SOHA, remélem komolyan, hogy betelepítenek embereket és elveszik a munkátokat, legalább olyan fogja érte a pénzt kapni, aki megérdemli.

Miért vagytok rasszisták, komolyan, miért jó nektek? Annyira unalmas az életetek, hogy csak így lehet érdekesebbé tenni? Arra nem gondoltok, hogy talán azoknak az embereknek, akiket idehozának, jelen pillanatban SOKKAL SOKKAL rosszabb, mint nekünk? Nyilván nem, csak az a fontos, hogy a tv-ben megint cigánybűnözésről volt szó, amiben valószínűleg nem is volt semmi tapasztalatotok. Mindegy. Hajrá emberek.

2009. dec. 29. 09:43
 38/47 anonim ***** válasza:
46%

NEM!

Nevezhettek korlátoltnak. Én inkább vagyok korlátolt, mint korlátlan hülye.

Csak pár kérdést tennék fel:

- El tudjátok képzelni Deák Ferencet négerként?

- El tudjátok képzelni a vikingeket kínaiakként?

- El tudtok képzelni egy szőke ember szamuráj páncélban?

- El tudtok képzelni egy indián embert arab burnuszban?

- El tudtok képzelni egy macskát ugatni?

- El tudtok képzelni egy kutyát nyávogni?

AKKOR NE KORCSOSODJATOK TOVÁBB ISTENVERTE BARMOK!

Mindenkinek megvan a maga HELYE, szerepe a világban.

Titeket sem apátok szült meg...bár tudom, sok liberális sajnálkozik azért ezen...

2009. dec. 30. 11:46
 39/47 anonim ***** válasza:
27%

"El tudjátok képzelni Deák Ferencet négerként?"

Seretse Khama botswanai elnök pl., ha van értelme egy ilyen összehasonlításnak, 10-szer akkora államférfi volt, mint Deák.

2009. dec. 30. 14:10
 40/47 anonim ***** válasza:
58%
A normális embereknek az a fontos valakiben, hogy kedves legyen, lehessen vele együttműködni, stb, nem pedig a nemzetiség és a bőrszín, vagy hasonlók. És szerintem nagyon helyesen, mert ezek a fontos dolgok. De persze most itt valószínűleg nem fogjuk meggyőzni egymást.
2010. jan. 1. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!