Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A népességcsökkenés megállítás...

A népességcsökkenés megállítására, támogatnád több százezer ázsiai és afrikai betelepítését?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 19:25
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
75%
NEM! Elég cigány van így is.
2009. szept. 2. 20:17
 12/47 A kérdező kommentje:

Érdekességként megemlíthetem hogy az EUROSTAT(az európai unió statisztikai hivatala)szerint 2050-re az EU-nak 56 millió afrikai "munkáskézre" lesz szüksége az Európában tapasztalható nagymértékű,gyors elöregedés miatt.

(Tehát a szociális állam fennmaradását veszélyezteti az inaktív népesség(nyugdíjasok...stb)túlzott növekedése és az aktív népesség(dolgozók)csökkenése,tehát az aktív népességet növelni kell)

Azért ezt is át kellene gondolni...

pár link erről: [link]

[link]

2009. szept. 2. 20:23
 13/47 anonim ***** válasza:
71%
A nagy ló"hímvesszőt" jöjjenek ide!
2009. szept. 2. 20:26
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tudom, népességnövekedés van, nem?
2009. szept. 2. 20:28
 15/47 A kérdező kommentje:

20:28!

A világot tekintve valóban népességnövekedés van.

De ez a népességnövekedés csak a gazdaságilag elmaradott harmadik világbeli országokat jellemzi.(PL:Afrika országai,Dél-Amerikai országok,Dél ázsiai országok)

A fejlett világban Európában,USA-ban,Oroszországban,Japánban(furcsamód Kínában nem)pedig jelentős népességcsökkenést,elöregedést mutat a társadalmi összkép.

2009. szept. 2. 20:38
 16/47 anonim ***** válasza:
93%
Az egyik rokonom gyerekének az apja afrikai bevándorló de ő el akar innen menni Írbe,szóval ha ide betelepítenék öket akkor innen nyugatabbra mennének tovább.
2009. szept. 2. 21:04
 17/47 anonim ***** válasza:
69%
Ázsia és Afrika...egyik sem európai kultúra, más a mentalitásuk, más a felfogásuk, és integrálódni sohasem fognak. Példa erre a skandináv államok, ahol a rend őreinek igencsak meggyűlik a baja a bevándorlókkal, a nemi erőszakok száma pedig duplázódott.
2009. szept. 4. 09:36
 18/47 anonim ***** válasza:
68%

Nahát azt az embert aki ilyen afrikai állatokat akarna betelepíteni azonnal agyon kéne lövetni.

Mindenki maradjon ott ahová való és akkor nincs probléma.. már csak az hiányozna, hogy Budapestből is London legyen.

2009. szept. 4. 23:06
 19/47 anonim ***** válasza:
40%
Igen. Én örülnék, ha nem csak magyarok lennének. Szeretem a magyarokat is. De szerintem, ha mindenféle ember lenne itt, jobb lenne.
2009. dec. 25. 22:52
 20/47 anonim ***** válasza:
91%
Mária Terézia idejében egyszer már ráb@sztunk a betelepítésre, meg is lett az eredménye magyarság kisebbségben 200 évvel később meg gyütt trianon. Inkább a magyaroknak kéne jobb feltételt biztosítani, persze könnyű mondani.
2009. dec. 26. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!