Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A népességcsökkenés megállítás...

A népességcsökkenés megállítására, támogatnád több százezer ázsiai és afrikai betelepítését?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 19:25
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
08:14-esnél a pont
2009. dec. 26. 20:20
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság akik itt élnek azoknak sincs munkája mért akkarna a kormány mégtöbb képzetlen munkaerőt. Mért vesz be mindenki ilyen rémhíreket.
2009. dec. 28. 00:09
 23/47 anonim válasza:
86%
Onnantól kezdve még jobban fog csökkenni a népesség mert megölök minden betelepülőt + a politikusokat.:)
2009. dec. 28. 00:17
 24/47 anonim ***** válasza:
59%

Épp hogy saját kontinensükről is ki kéne irtani őket, nem hogy ide behozni. Huhh még a feltevés is felháborító. Bár tudtam róla, hogy gyurcsótány be akart hozni 2000000 kínait. Egyetlen nép, amit megtűrök a japán, de ők is maradjanak inkább otthon.

Ha fekáliákat hoznának be iszonyatos mértékben megnőne a bűnözés lásd Anglia...

A másik meg, hogy nem baj, ha csökken a népesség, csak magyar maradjon az összetétel lehető legnagyobb része. 7 milliárd ember nagy része felesleges, egyre élhetetlenebb a világ egyik nap -25 másnap 23 fok, nem értem miért baj ha csökken valahol a népesség?? A baj pont az, hogy a fehérek ezt felfogták és így lassan eltűnik az ember a Földről...

2009. dec. 28. 01:06
 25/47 anonim ***** válasza:
73%
Soha!
2009. dec. 28. 01:07
 26/47 anonim ***** válasza:
83%
Igazából nem nagyon zavar, hogy csökken a népesség, nem értem, miért lenne szükség ilyen "betelepítésekre". De szerintem (és bocs, ha nem így van) de ez fel sem merült, csak a te fantáziádban, kedves kérdező...
2009. dec. 28. 01:17
 27/47 anonim ***** válasza:
78%
01:17-esel értek egyet.
2009. dec. 28. 01:23
 28/47 anonim ***** válasza:
85%

A népesség csökken, de a munkahelyek száma még mindig kevés, úgyhogy 20-50 éves távlatban inkább ne is növekedjen a népesség, mert csak baj lenne belőle.

Betelepülőkre semmi szükség, esetleg határon túli magyarokat lehet beengedni, és azzal mérsékelni lehet az ország lakosságának elöregedését.

Ez egy nagy ütőkártya Magyarország kezében, hogy 20-30 év múlva, amikor a környező országok mind tele lesznek arab, afrikai stb. bevándorlókkal, hogy fenntartsák az aktív népesség arányát, Magyarország a határon túli magyarok áttelepülésével esetleg meg tudja oldani, hogy magyar jellegű ország maradjon. A kinti magyarok megmaradása a szülőföldjükön úgyis illúzió, amit már rég fel kellett volna adni.

2009. dec. 28. 02:24
 29/47 anonim ***** válasza:
83%

Megoldás lenne, ha minden betelepülő kínaiért adnák Kínának egy hazai cigányt. Szóval kicserélnénk őket. A kínaiak legalább dolgosak.

Tudom, rasszista vagyok. És?

2009. dec. 28. 09:33
 30/47 anonim ***** válasza:
79%
Csak japán vékony lánykák betelepítését támogatnám.
2009. dec. 28. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!