A népességcsökkenés megállítására, támogatnád több százezer ázsiai és afrikai betelepítését?
Épp hogy saját kontinensükről is ki kéne irtani őket, nem hogy ide behozni. Huhh még a feltevés is felháborító. Bár tudtam róla, hogy gyurcsótány be akart hozni 2000000 kínait. Egyetlen nép, amit megtűrök a japán, de ők is maradjanak inkább otthon.
Ha fekáliákat hoznának be iszonyatos mértékben megnőne a bűnözés lásd Anglia...
A másik meg, hogy nem baj, ha csökken a népesség, csak magyar maradjon az összetétel lehető legnagyobb része. 7 milliárd ember nagy része felesleges, egyre élhetetlenebb a világ egyik nap -25 másnap 23 fok, nem értem miért baj ha csökken valahol a népesség?? A baj pont az, hogy a fehérek ezt felfogták és így lassan eltűnik az ember a Földről...
A népesség csökken, de a munkahelyek száma még mindig kevés, úgyhogy 20-50 éves távlatban inkább ne is növekedjen a népesség, mert csak baj lenne belőle.
Betelepülőkre semmi szükség, esetleg határon túli magyarokat lehet beengedni, és azzal mérsékelni lehet az ország lakosságának elöregedését.
Ez egy nagy ütőkártya Magyarország kezében, hogy 20-30 év múlva, amikor a környező országok mind tele lesznek arab, afrikai stb. bevándorlókkal, hogy fenntartsák az aktív népesség arányát, Magyarország a határon túli magyarok áttelepülésével esetleg meg tudja oldani, hogy magyar jellegű ország maradjon. A kinti magyarok megmaradása a szülőföldjükön úgyis illúzió, amit már rég fel kellett volna adni.
Megoldás lenne, ha minden betelepülő kínaiért adnák Kínának egy hazai cigányt. Szóval kicserélnénk őket. A kínaiak legalább dolgosak.
Tudom, rasszista vagyok. És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!