Miért szavaz valaki még mindig az MSZPre? Kell még négy év Gyurcsány?

Az elmúlt 22 évben nm sok értékelhető volt a társadalom számára, az átlag magyar számára meg még annyi sem.
Ez a mai Fidesz kormány árnyéka önmagának, ami nyilván összefügg a hagyatékkal. De sajnos hatalmas hibákat követ el, amit nem lehet másként magyarázni csak hogy a választói egy részének akar megfelelni. Viszont az MSZP elmúlt 8 évének és annak az akcentusnak a követése ami rájuk jellemző, az a kegyelemdöfés lenne az országnak!

Én legutóbb a Fideszre szavaztam ezzel nagy hibát követtem el de most a Jobbikra fogok.
Sőt akit tudok felvilágosítok a Jobbikról hogy érdemes rájuk szavazni nem nácik és nem rasszisták.A Bajnai, na az rasszista.
Az egész familliám Fideszes volt mivel látszólag támogatták a fiatal generációt , a fejlődést.Igen viszont a régi Fidesz meghalt , a Fiatal Demokraták szövetsége akik lázadtak az akkora rendszer ellen azok meghaltak.Orbán Viktor sem a régi , teljesen megváltozott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!