Mit szóltatok Gyurcsány táblájához: "Én is cigány vagyok! " felirattal?
Szia!
Ehhez még fejlődnie kell,mert a tánctudása borzalmas!
A gyurcsányisták 2002-ben az Orbán elleni suttogó propagandájukat a cigánygyűlöletre építették. "Hogyan lehet egy cigány az ország miniszterelnöke?" Lépten nyomon csak Orsós Viktornak hívták Orbánt, az olyannyira sikerült, hogy a kis baranyai falvak cigánysága szentül meg van győződve, hogy Orbán valóban cigány, és ő a királyuk, mesélte egy ott tanító ismerősöm.
Szóval ezek után Gyurcsány magát cigánynak mondja, miután a csapból kifolyatták az Orsós Viktorozást, és Viktátorra váltottak, ők akarnak cigányok lenni, egyben demokraták, elég szánalmas, tekintve, hogy negyven évet semmi bajuk nem volt a miatt, hogy demokrácia nélkül, egypártrendszerben kormányoztak. (Az MSZP ma is az MSZMP jogutódja.)
Azt, hogy ha ez mégegyszer hatalomra kerül akkor megérdemli az ország a vesztét.
A másik ami meg eszembe jutott, hogy költözzenek közéjük, és ott kell "demonstrálni", nem a távolból!
Nem tudom néhányan, hogy tudnak még tapsikolni neki, mikor bukott és azért váltották le idő előtt, meg a jól ismert "aranyköpéesi".
"Ha most lenne egy Hitler, akkor ő is menne a gázkamrába."
Mármint Feri, Zsanád vagy maga Hitler? :D
Elképzelem ahogy tiszteletből az első próbát maga végzi el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!