Mit szóltatok Gyurcsány táblájához: "Én is cigány vagyok! " felirattal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 19:39
11/25 anonim válasza:
Könnyű többszáz millióval a zsebében, luxusvillában cigánykodni. Menjen Borsodba, ahol naponta lopják a termését, ahol sötétedés után már nem engedhetné a gyerekeit az utcára, ha a gyerekét vernék a cigányok az iskolában, csak úgy, szórakozásból, akkor kitenné a táblát ez az szerencsétlen idióta?
12/25 anonim válasza:
Az öszödi beszéd után most mondot másodszor igazat.
13/25 anonim válasza:
Ezt eddig is tudtuk, hogy rohadjon meg az egész DK, meg MSzP. Meg persze a Fidesz.
14/25 anonim válasza:
A fideszt, az ne. Ők legalább tesznek valamit az országért.
15/25 anonim válasza:
Előző,Hát persze valamit tesznek,de jót azt biztosan nem....
Európai Cigányközpont Miskolcon az egyetemvárosban,pár napja szavazták meg
Ez kell az embereknek
16/25 anonim válasza:
Pedig jót is tesz a fidesz, de sajnos a rossz szándékú zsidók bebújtak oda is.
17/25 anonim válasza:
Egy mocskos Senki , nyalizik a cigányoknak hogy rá szavazzanak :D
20/25 anonim válasza:
Én úgy 'sajnálom'khmmm és 'szánomkhmmmmm' ezt az embert ,hogy ennyire nem veszi észre magát,kamuzott de nem húzott el oda ahova való,még mindig a politikai páján mozog nem igaz nem veszi/vette észre hogy egy csomóan ellene tűntetnek,az hogy kirakta a táblát az csak nyalizás ahogy előttem is írták tényleg költözzön egy kis tagú cigány család mellé,este tuti nem járkálna egyedül mint ahogy azt sem értem hogy mer ez kimenni az utcára vagy boltba?mondjuk tuti nem ő megy el magának kaját venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!