Melyik 20. századi politikusnak kellene szobrot állítani Magyarországon, amelyiknek nincs még?
Tisza István
Kádár János tömeggyilkos volt!
Kádár Jánosnak? Soha annak a magyargyűlölő zsidónak!
“Olyan rettenetes szerencsétlenség-e a magyar demokrácia számára, ha néhány ezer ilyen parasztlevente nem fog szavazni ezen a választáson?”
“Nálam a hazafiság a Szovjetunióhoz való hűséget jelenti.”
Horthy Miklós, Bárdossy László, Teleki Pál, Gömbös Gyula, Imrédy Béla, Maderspach Viktor ők azok akik szobrot érdemelnének!
Állatoknak alig van szobruk, pedig Kincsem, Overdose, Mancs és társaik többet tettek a hazáért, mint sok politikus, akinek szobrot állítottak.
pl. Pécsen van egy szép emlékműve a bányalovaknak.
Kádárnak szobrot soha!
Kádár János tényleg magyargyűlölő zsidó volt!!!
Én az összes még élő rendszerváltás előtti és utáni politikust bronzba önteném és a szobrokat felállítanám a Vérmezőn.
A következő választás előtt a jelöltek megtekinthetnék szomorú jövőjüket, ha hasonló károkat okoznak az országnak mint elődeik.
Meglepődtem, hogy a legmeghatározóbb, vitán felül kiváló államférfi, akinél jobbat Trianon után nem is kívánhattunk volna, Bethlen István miniszterelnök neve hogyhog nem hangzott el, azt hittem, rég megelőztek.
Igaz, nem tudom, van-e neki szobra, avagy sem.
De akinek még mindenképp kellene, Nagy Ferenc miniszterelnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!