Melyik 20. századi politikusnak kellene szobrot állítani Magyarországon, amelyiknek nincs még?
Figyelt kérdés
Szóval egy név és egy hely, hogy hol kellene felállítani.2013. jan. 28. 17:20
2/20 anonim válasza:
Kádár Jánosnak. A kisemberek pártján állt, és egy olyan korszakban, ahol az ország kényszerpályán mozgott, a lehető legjobbat hozta ki a helyzetből.
3/20 anonim válasza:
Miért kéne bármelyiknek is szobrot állítani? Szerintem akik megérdemelnék, hogy szobrot kapjanak, azok: tudósok, sportolók, illetve nemzeti hősök. Természetesen csak a legkiemelkedőbbek. A politikusok általában egyik kategóriába sem tartoznak.
5/20 anonim válasza:
Egyiknek sem, a 20. századot politikai szempontból el kell felejteni. Mondjuk a 21. sem áll túl jól ilyen téren, de én bízom a következő 98 évben.
7/20 anonim válasza:
Én a magyaroknak állítanék szobrot, a hősök terére :).
9/20 anonim válasza:
Elnézést az nem is politikus. :D De egy szobrot akkor is megérdemelne, nem sírt hanem szobrot.
10/20 anonim válasza:
Rendőrpalota előtt, az "Ismeretlen tettes" szobrát kéne felállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!