Miért vették fel Bajnai Gordonék a 10,5 milliárd euró IMF keretösszegből 7,6 milliárd eurót?
Ebben igazad van. Bajnai 1 milliárd vagyona öt milliárdra ugrott. Ebben az imf hitel benne van, amiket lenyúlt.
"Voltak csontvázak, kedves szocikám. Csak sajna Te olyan médiából táplálkozol, ahol az agyadat rendesen átmossák. Nem csak a Népszabadság és a Népszava az elsődleges hírforrás."
Engem konkrét ügyek érdekelnének, amelyeket a Fidesz tárt fel a Sokoró ügyön kívül. Miért is kapott pénzt Buday Gyula és hol van tevékenységének az eredménye? Vajon most hol van, amikor milliárdok folynak el a Fidesz közeli cégekhez. Valóban nem értem, hogy miért nem hozták nyilvánosságra az MSZP korrupciós ügyeit!
Úristen, valaki itt beszólt a Népszavára, meg társára, erre linkeli a MAGYAR HÍRLAP-ot???
Ember, ugyanaz a kategória, pártfirkász az egyik oldalon, pártfirkász a másikon is.
15-ös,itt egy konkrét ügy tessék.Emberek lettek öngyilkosok Bajnai miatt.(Bocs h nem pont idevág.)
"Nem a nyugdíjasoktól sajnálom csak nem hinném hogy államcsőd alatt kell folyósítani."
De holokauszt kárpótlára mindig lesz pénz.
Szántóvető, csak azt felejted el, hogy a Bajnai által vezetett cég súlyos milliókat elpazarolt arra, hogy megmentsék azt a veszteséges libás céget, mielőtt végleg feladták volna.
Ugye olyan emberrel, akinek a gazdaságról halovány elképzelései vannak, simán meg bírják etetni, hogy a Bajnai a hibás, miután súlyos százmilliós pénzekkel próbálta elkerülni a bukást. Sajnos ez van.
Nem kell szeretni a Bajnait, nekem sem a szívem csücske (nem a személye, vagy a szakmai múltja miatt, hanem egyszerűen nekem aki az MSZP-vel haverkodik, az gyanús) viszont egyszerűen taplóság olyannal vádaskodni (libázás) ami sehogysem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!