Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi mostanság a rokkant...

Mennyi mostanság a rokkant nyugdíj? Számít hogy mennyit kerestél előtte, vagy maximalizálva van?

Figyelt kérdés

Van egy betegségem, és gondoltam rá megpróbálnám lenyugdíjaztatni magam, mert egyre nehezebben megy a munka. csak nem tudom mit vállalok ezzel, hogy fogom magam eltartani. Azt sem tudom hogy mennyire lehet számítani. vagy hogy számít-e valamit hogy előtte jól be voltam jelentve, vagy hogy amikor elmegyek, akkor kell-e hogy legyen munkaviszony stb. Azt tudom hogy táppénznél kell hogy legyen jogviszony. csak hát ugye egyre nehezebb, mert egy beteg embert ki foglalkoztat, és most már ki is lehet rúgni a beteg embert. Semmi lehetősége nincs annak aki beteg? Meg vagyok ijedve, hogy mi lesz így.

ha már egyszer leszázalékoltak, utána nehéz visszamenni dolgozni, ha esetleg elveszik? Nem bélyegzi meg az embert a későbbiekben?

2013. jan. 25. 19:24
1 2
 11/11 anonim válasza:
C2-vel milyen kedvezmények vonatkoznak az emberre?
2015. júl. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!