Miért kell ennyire foglalkozni a magyar politikában a zsidókkal?
Magyarországon valóban nincs akkora antiszemitizmus mint mondják.
Valamelyik rabbi vagy nem tudom egy zsidó innen kiment Franciaországba és meghökkenve mondta hogy "Franciaországban több antiszemita atrocitás ért 1 év alatt mint Magyarországon 20 év alatt".
Ez csak látszat, hogy sok van belőlük. Inkább mindenhol a vezetői pozíciókba befúrták magukat, letaposva előttük mindenkit és azt hiszik, hogy ők a császárok, akik mindent megtehetnek. Aki már egy picit fel meri emelni a hangját vagy megcáfolja őket, rögtön antiszemitává, fajgyűlölővé és kirekesztővé válnak.
Azzal miért nem foglalkozik a média, hogy Izraelben megkövezik az embereket, mert még vannak vidékek, ahol ez szokás??
Mivel konkrétan a politikával kapcsolatban volt feltéve a kérdés, ezért én is úgy értettem, hogy mert a polotikában van sok belőlük.
Ettől függeetlenül máshol is sok van belőlük, de nem mindenhol. Kétkezi munkások között ritkán fordulnak elő, vezető beosztásban inkább.
Na, erről van szó.
Előző kommentelő cáfolni nem tud, csak személyeskedni.
Érv az nincs.
"Ugyanazért, amiért száz éve a sógorokkal, az átkosban a szovjet elvtársakkal, most a zsidókkal."
A kádári diktatúrában is a zsidók voltak vezető beosztásban.
A hírhedt és véres kezű Péter Gábor avós (Eisenberger Benjámin) vezető nevéhez tízezrek halála tapad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!