A parlamentbe befele menet a politikusoknak is át kell menni a fémdetektoron?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 19:48
1/9 anonim válasza:
Igen, a biztonsági előírások mindenkire vonatkoznak.
2/9 anonim válasza:
Szerintem igen mert könnyen lehet, hogy egy-egy elvetemült képviselő rátámad egy másikra. Gondoljunk csak arra amikor Kovács Gyula rálőtt Tisza István miniszterelnökre még az első világháború előtt. Vagy arra, hogy az ikrán parlamentben mik szoktak lenni...
3/9 anonim válasza:
igen. de a fémdetektor nem érzékeli hogy meg fog nyomorítani 100 ezer embert egy tollal. azt nyugodtan beviheti.
4/9 anonim válasza:
Nem. nekik se csomagot sem kell scanneltetni, sem átmenni sem. Sőt, a frakcióalkalmazottaknak se kell átmenni, csak a csomagot kell átvilágítani.
5/9 anonim válasza:
(ott dolgozom - nem mint képviselő - onnan tudom.)
7/9 anonim válasza:
igen, fraki alkalmazott vagyok az egyik párt sajtóosztályán.
8/9 anonim válasza:
gyah nem semmi 7#:) halottam már róla hogy a politikusok néha szoktak dolgozni is:) ez igaz?
9/9 anonim válasza:
sokuk szokott, pl vidékre járnak, szakértői fórumokra, pártot igazgatnak, törvényt dolgoznak, persze sok az ingyenélő aki csak a fizetését veszi fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!