Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ-nek is csak a szája jár?

Fradnay kérdése:

A FIDESZ-nek is csak a szája jár?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam a FIDESZ reakcióját a szocik választási kampányával kapcsolatban, amit gyűlölet kampánynak is neveztek. Szerintem ne nagyon emberkedjenek, amikor két és fél év alatt semmit se csináltak a kétharmadukkal.

Már baromira unalmas folyton azt hallgatni, hogy mindenért az előző vezetés a hibás. Ekkora hatalommal a kezükben, nem csak a saját egójukat kéne fényezni.

Matolcsy úr szerint rohamosan fejlődik a gazdaság. Hol? Nem látok mást csak munkanélküliséget, nyomort, szegénységet. Persze, egyes Rózsadombi szupermagyarok szerint csak sötéten látom a világot.

Ha legalább valami olyan eredményt tudnának mutatni, amit el is lehetne hinni, de mi az amit mi emberek a saját bőrünkön érzünk?

Közmunkás legyen mindenki? Micsoda kilátások. Hol vannak a munkahelyek. Itt nálunk sorban megszűnik az összes. Ez lenne az új irány?

2013. jan. 20. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Az a Fidesz beszél gyűlöletkampányról, amelyik pár hónapja teleragasztgatta az országot az elmúlt kormányokat és az IMF-et támadó gusztustalan plakátjaival. Álszent, hazug, képmutató bagázs.
2013. jan. 20. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Üdvözöllek a klubban.
2013. jan. 20. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

"két és fél év alatt semmit se csináltak a kétharmadukkal."

Ezt nem értem.Az MSZP egyik érve a kormány ellen az, hogy mi mindent csináltak a kétharmaddal.

2013. jan. 20. 16:36
 4/8 Dick Esmen ***** válasza:
Igen,akárcsak a többi pártnak.
2013. jan. 20. 16:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha felépítek egy házat, akkor is csináltam valamit.

Meg, ha tönkreteszek egy közösséget, akkor is csináltam valamit.

Minden pusztán nézőpont kérdése.

2013. jan. 20. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ne nagyon emberkedjenek, amikor két és fél év alatt semmit se csináltak a kétharmadukkal. "

Semmit? A legtöbb intézkedésüket inkább ne tették volna...

2013. jan. 20. 18:32
 7/8 titak ***** válasza:
Jóóó reggggelt Magyarorszáááág!
2013. jan. 20. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Ebben mondjuk van igazság...

A baloldal azzal kampányol, mi mindent csinált a kormány, a szélsőjobb pedig azzal, hogy mi mindent nem.

2013. jan. 20. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!