A FIDESZ-nek is csak a szája jár?
Nemrég olvastam a FIDESZ reakcióját a szocik választási kampányával kapcsolatban, amit gyűlölet kampánynak is neveztek. Szerintem ne nagyon emberkedjenek, amikor két és fél év alatt semmit se csináltak a kétharmadukkal.
Már baromira unalmas folyton azt hallgatni, hogy mindenért az előző vezetés a hibás. Ekkora hatalommal a kezükben, nem csak a saját egójukat kéne fényezni.
Matolcsy úr szerint rohamosan fejlődik a gazdaság. Hol? Nem látok mást csak munkanélküliséget, nyomort, szegénységet. Persze, egyes Rózsadombi szupermagyarok szerint csak sötéten látom a világot.
Ha legalább valami olyan eredményt tudnának mutatni, amit el is lehetne hinni, de mi az amit mi emberek a saját bőrünkön érzünk?
Közmunkás legyen mindenki? Micsoda kilátások. Hol vannak a munkahelyek. Itt nálunk sorban megszűnik az összes. Ez lenne az új irány?
"két és fél év alatt semmit se csináltak a kétharmadukkal."
Ezt nem értem.Az MSZP egyik érve a kormány ellen az, hogy mi mindent csináltak a kétharmaddal.
Ha felépítek egy házat, akkor is csináltam valamit.
Meg, ha tönkreteszek egy közösséget, akkor is csináltam valamit.
Minden pusztán nézőpont kérdése.
"Szerintem ne nagyon emberkedjenek, amikor két és fél év alatt semmit se csináltak a kétharmadukkal. "
Semmit? A legtöbb intézkedésüket inkább ne tették volna...
Ebben mondjuk van igazság...
A baloldal azzal kampányol, mi mindent csinált a kormány, a szélsőjobb pedig azzal, hogy mi mindent nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!